Holnap kezdek konditerembe járni, túlsúlyra cardiózzak?
Szia
Futás kerekpározás haspadozás
En ugy szoktak h 20-30 perc futopad,persze nem futom le az egeszet mert nem birom inkabb 15 fokra allitom es ugy meg jonbban eget mint ha fitnal,utan ugy szoktam h hetfon bicepsz,tricepsz es mellre dolgozom,szerdan lab,penteken hat es has.Az utobbikra h mit csinalj majd megmondja nkd az edzo;)Azert jo ha kozbe izmositol is, mert ha tobb izmod van,tobb kcalt fogyasztol el=>hamarabb es tobbet fogysz;)
Jah es a vegen mindig szoktam meg 15-20 percet futopadozni:p
En cafolom,mivel a konditerembe is azt mondjak az edzok h fogyasra a legjobb a kardio es barmelyik kerdesnel megnezed h mit irnak h mi a jo fogyasra,krdio v sulyzozas mindenki a kardiot irja.Sulyzozni akk jo ha izmositani akarsz,es persze az is elosegiti a fogyast,mert egeted kozbe a kaloriakat,de a leghatasosabb a kardio;)
14:24 vagyok,es kardioval es kaloriaszamolassal 4 honap alatt 11kgt fogytam;)
Megint 14:24 vagyok:))
Azt kifelejtettem h az 1ik baratnom mar 3 honapja jar kondiba es csak elso hetekbe csinalt kardiot(rajta semmi felesleg sem volt)es utana abbahagytak es elkezdett izmositani.Azota olyan vastag lett a laba,na persze latszik h nem haj van rajta,de nagyon vastag,vastagabb,mint akkor amikorelkezdett kondizni mert annyira izmos,es az szerintem nem szep.Ugyhogy az is csak vastagit,de persze ha mar kondizni jarsz 1 kis izmositas sem art de a kardio a lenyeg ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!