Miért hízom még mindig?
Figyelt kérdés
60 kiló voltam másfél hónapja, napi 8 óra fizikai munkát végzek azóta minden nap, viszont elég sok főleg édességet ettem, mivel vegetáriánus vagyok, és ahol most vagyok nem megoldható, hogy saját magamra vásároljak, a kaja pedig elég kevés dolgoból merül ki, így marad sokszor a süti. Meghíztam 64 kilóra és eldöntöttem, hogy fogyókúrázom, és visszaszerzem az alakom. Reggelire, ebédre és vacsorára megiszom egy bögre zöld teát, egy almát eszem és egy banánt. Reggelire natúr zabkását eszem, ebédre levest, vacsorára pedig rizst vagy párolt zöldségeket. Nem nassolok máskor semmit, és nem iszom semmilyen cukros üditőt,csak natúr teát vagy vizet. Akkor mégis miért híztam azóta +2 kilót?? Nagyon kétségbe vagyok esve. Lehet hogy azért mert csak most álltam neki, és a szervezetem tartalékol mert eddig sokat ettem?2011. jún. 18. 17:45
11/13 anonim válasza:
ha a ruháidon nem látod, akkor sz.rd már le a kilókat, tuti, hogy az izomtömeged nőtt... Ne a mérlegnek higgy, hanem a tükörnek!!!
12/13 A kérdező kommentje:
igen de kellemetlen hogy 66 kiló vagyok szeretnék legalább 58 lenni :/ mellesleg 174 centi vagyok
2011. jún. 18. 18:03
13/13 anonim válasza:
felejtsd el azt is hogy minden étkezés után eszel egy banánt és egy almát. tízóraira oké na de minden étkezés után.. jóhogy nem fogysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!