Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megcsinálhatom ezt a diétát?...

Megcsinálhatom ezt a diétát? Sikeres lesz? Nem hízom vissza?

Figyelt kérdés

[link]

afféle tisztítókúrának is, de diétának is elmegy.. ha lefogoyk 4 kg-t, ugye nem hízom vissza??

2011. ápr. 23. 11:40
 1/5 anonim válasza:
Nem fogsz visszahizni,viszont nagyon rosszul leszel. Én 4 napig csináltam és majdnem elájultam
2011. ápr. 23. 12:03
 2/5 A kérdező kommentje:

BOCSI ROSSZ A LINK!!!!

[link]

EZ A JÓ!!!

2011. ápr. 23. 12:03
 3/5 anonim ***** válasza:

jó én a cimnél tovább nem jutottam, biztos nm lesz sikeres.

HEti 0,5-1kg a normális , amit biztos nem hizol vissza.

Egy hónap alatt nem lehet 10kilót fogyni.

2011. ápr. 23. 12:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha jót akarsz, magadnak állíts össze étrendet kalóriaszámlálással. Nem olyan nagy ördöngősség, csak az elején kell jól kiszámolni mindent, aztán magadtól is tudni fogod, mit mikor mennyit szabad. + mozgás, mozgás, mozgás! Fuss, biciklizz vagy aerobikozz, de minimum heti 4x. Sok sikert! :)
2011. ápr. 23. 13:20
 5/5 Tyler913 ***** válasza:

Kedveskem,az,hogy mit hizol vissza,attol fugg,hogyan alakul az etrended a dieta abbahagyasa utan.Ha visszaallsz az eredeti etrendedre,amitol meghiztal,akkor garantaltan ismet hizni fogsz,miert is lenne maskepp?

Ha tartos eredmenyeket akarsz,akkor tartos valtoztatasokat kell tenned,amiket a kivant suly elerese utan is tartasz.

2011. ápr. 23. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!