Hogyan kezdjek neki hogy sikeres legyen a fogyim?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval , több mint 100 kg vagyok, és 160cm. Én arra gondoltam, mert ezt betudom tartani, hogy mindig ugyan abban az időben ennék, semmit nem vonnék meg magamtól csak az édességeket, és minden adagomat megfelezném, sok víz, és esténként kb 2 óra biciklizés, gyorsan akarok fogyni de tudom hogy az nem lenne jó. Később ha valamennyit már fogytam akkor sétálnék is! Nem le, meg beszólásokat várok, hanem segítséget. Tisztában vagyok vele hogy kövér vagyok, de az nem segít ha leszóltok! előre is köszönöm!2011. aug. 13. 09:03
1/3 anonim válasza:
Jól gondolod,szép fokozatosan csökkentsd az étel mennyiségét és le fogsz fogyni.
2/3 anonim válasza:
Nem azzal van a baj, hogy kövér vagy... hanem lehet egy hülye kérdésem? Ha már egyszer elkezdtél biciklizni, akkor mi a f4szért váltanál sétálásra? Semmi értelme.
Elsőnek az étrendedet kell rendbehozni, ha ezt elolvasod az már fél siker: [link]
Majd itt van még két segítség: [link]
Vegyél egy sz4ros súlyzót mert ekkora súlyfelesleg mellett azzal tudsz a legtöbb kcalt elégetni egy edzés során. Arról nem is beszélve, hogy legalább biztosítod, hogy kevésbé fogyj izomból a és a végén ne sovány plötyi legyél. Hiába mondanám, hogy fekvőzz, amikor egyet se tudsz lenyomni.
A gyorsan fogyást megint nem javaslom... szépen ráérősen fogyj hidd el szebb lesz a végeredmény.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem akartam sétára váltani, csak azt is beiktatni a napi mozgásba. És azért nem kezdtem sétával, mert sokan azt mondták, nem érdemes, mert az izületeimnek nem tenne jót, mivel nagy a súlyfelesleg. A linkelt oldalakat pedig átnézem!
2011. aug. 13. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!