Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van tippetek, hogy hogyan...

Van tippetek, hogy hogyan kezdjek bele?

Figyelt kérdés
Hogyan vegyem rá magam a fogyózásra?Borzasztóan lusta vagyok,de viszon nyafogok hogy milyen dagadt vagyok,meg milyen hülye alakom van meg hasonlók.
2011. okt. 2. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
szép fokozatosan kezdj el mozogni,csökkentsd a nasikat és állj át az egészséges életmódra! :)
2011. okt. 2. 19:03
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Amúgy 68-69 kg vagyok és 167 cm,szerinted mennyit kéne fogynom?

2011. okt. 3. 17:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? Kiszámolom az ideális testsúlyt de ehhez tudni kell a kort is.
2011. okt. 7. 13:24
 4/6 anonim ***** válasza:

keress olyan mozgást ami tetszik és olyan egészséges kajákat amik ízlenek!Rengeteg főtt kaját egészségesen is el lehet késziteni ha valaki odafigyel rá.

(nem agyon sózva -cukrozva, margarin nélkül ,stb.)

De eredményt akkor fogsz elérni ha komolyan veszed a diétát és rengeteg kaját kiiktatsz 100%osan az étrendedből és a mozgást is elég rendszerességgel csinálod, nem heti 1szer 2szer.

2011. okt. 8. 08:28
 5/6 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok
2011. okt. 8. 11:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A BMI kalkulátor szerint:

BMI indexed: 24,38

Kedves Hölgyem!

Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexű emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggő krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát.

A legtöbb hölgynek ilyen idősen még normális a súlya, ám ez az évek előrehaladtával sajnos romlik. Ha sportol valamit, ne hagyja abba, ha pedig még nem tette volna, a legjobb időben van, hogy elkezdjen valamilyen rendszeres, egészséges mozgásformát!

2011. okt. 8. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!