Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek el futni?

Hogyan kezdjek el futni?

Figyelt kérdés
2 pici gyerek után maradt rajtam rökpe 14 kg :( 172cm/74kg vagyok, jeleneg szoptatok, de a kajámra odafigyelek. Egyenlőre a futás az, amit tudnék kivitelezni, se sosem voltam jó futó, inkább sprintelő. Futó cipőm, sport melltartóm van, már csak a hogyanját kellene tudnom, hogyan építsem fel és hogy jöjjön el a szerelem.
2011. okt. 1. 19:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Az első 5 km-em edzéstervet ajánlom. Nekem segített :)
2011. okt. 1. 20:03
 2/10 anonim ***** válasza:

1. lassan

2. válasz: ha sprinteléshez jobban vagy szokva, akkor miért kell lemenni a "gyenge ember" szintjére, és laza edzést csinálni? kipihentebb maradsz a diétához vagy miért jó a lassabb futás a kemény edzéssel szemben?

szerintem mindenképpen a sprintet csináld, ha fáradsz akkor lazítasz rajta, majd újra keményen. lényegében intervallumos edzés, ha bírod állóképességgel. baromi kemény, és felháborítóan sok energiát pazarol.. de mintha erre lenne szükséged.

2011. okt. 2. 09:15
 3/10 A kérdező kommentje:
Már nyomtam 2 napot és mivel egy pittel futok a mezőn-ahol közben többször a blökit is helyre kell ráznom, mert épp gyíkászni támadna kedve- csakis a sprint és gyors séta váltakozása megy. 2x30 percet voltam, kb 2,5-3 km max, de a fene tudja, majd lemérem. Most viszont rettentően izomlázam van.
2011. okt. 3. 21:43
 4/10 anonim ***** válasza:

megesik, egészségedre! :)

közben az étkezésekre is figyelsz, ugye?

2011. okt. 3. 21:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Igyekszem, de nehezen mndok ellent a nasinak szoptatás alatt.
2011. okt. 4. 11:57
 6/10 anonim ***** válasza:

nasi means... édesség?

tudtad, hogy az emberi szervezet C-vitamin hiányában ennek természetes forrására vágyik, ami a zöldségek gyümölcsök édes íze utáni vágyat jelenti. ezt gyakran "nassolással" elégítik ki a 2lábúak, ez persze nem éppen hatékony vitamin pótlás..

2011. okt. 4. 12:22
 7/10 A kérdező kommentje:
Nálam a szoptatás teszi az édeséhességet...:) Amúgy ezzel foglalkozol? Nagyon otthon vagy a témában.
2011. okt. 6. 13:20
 8/10 anonim ***** válasza:
foglalkozom, igen. érdekes téma. meg tanulok is, bár az a része rend szerint kevésbé érdekes..
2011. okt. 6. 15:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Blogot nem vezetsz? F/N?
2011. okt. 7. 06:39
 10/10 anonim ***** válasza:

FN, nem, AG. .. :P

blogot nem, nem általános időtúltengésem van, csak más jellegű szellemi munkára is szükségem van, ezért írogatok.

2011. okt. 7. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!