Ha futni szeretnék, hogy kezdjek neki?
Figyelt kérdés
Légyszi segítsetek, hogy kezdjek neki. Igazából nem vagyok kövér csak formálódni szeretnék,meg edzésben lenni. És persze lapos hasat. Azt hallottam erre a futás a legalkalmasabb. Tényleg így van?2010. jún. 29. 10:59
1/13 anonim válasza:
Persze:)szinte mindent megmozgat a futás, ezért jó, de az ízületeidre vigyázz!Jó cipőben menj futni, ami kényelmes és ha lehetőséged van rá, akkor ne betonon.Először kezd kis idővel, kb ugyanannyi legyen a séta, mint a futás(első körökben) aztán emelheted és a séta egyre rövidebb ideig tartson, mint a futás, a végén pedig már ne is legyen:) de ezt csináld fél óráid minimum!
3/13 anonim válasza:
Én is az első 5km-es linket ajánlottam volna. Én is csináltam és tényleg jó!
4/13 anonim válasza:
első vagyok
sajna én nem találtam meg a linket:D de kb azt írtam le:)
5/13 anonim válasza:
Felveszed a cipőcskédet, felemeled a segged és elmész futni! Semmi mágia nincs benne.
6/13 anonim válasza:
Most miért kellett leértékelni a válaszom?:D nem értem -.- nem hazudtam, kb. ugyanazt írtam le, mert már láttam a linket régen, de azért lol...:D
(előző előző)
7/13 anonim válasza:
Ennyi bakker az enyém nem lett lepontozva!
8/13 anonim válasza:
Nyilvánvaló,hogy a másik 79%-os volt, ő mondott csak butaságot és ő nincs lepontozva:) De nyugi,engem is mindjárt lefog:D amúgy ő ilyen tipikus otthon ülő típus, aki még életében nem futott, ez is biztos ;) akkor talán normális választ is adott volna, sajnos ilyen buta emberek mindig is lesznek:)
9/13 anonim válasza:
3 állításod volt ebből 3 helytelen! Nem szoktam pontozgatni, szoktam futni és talán még hülye sem vagyok annyira :). Az már más kérdés, hogy értelmetlen a kérdés szerény véleményem szerint. Nem olyan bonyolult a futás, elmegy amikor kifárad megáll azt cső, vagy nincs igazam?
10/13 anonim válasza:
Hát nagyon nincs, a kérdésből kiderül, hogy nincs tapsztalata futás terén és nem úgy megy h egyből le tud futni valaki gyakorlatlanul fél órát :S még 5 percet sem talán, emberfüggő.Nyilván nem poénból kérdezte,az ilyen válaszoktól meg agyrémet kapok"emeld fel a segged.." loool, ha nem tudod értelmezni a kérdést, ne válaszolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!