Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha futni szeretnék, hogy...

Ha futni szeretnék, hogy kezdjek neki?

Figyelt kérdés
Légyszi segítsetek, hogy kezdjek neki. Igazából nem vagyok kövér csak formálódni szeretnék,meg edzésben lenni. És persze lapos hasat. Azt hallottam erre a futás a legalkalmasabb. Tényleg így van?
2010. jún. 29. 10:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze:)szinte mindent megmozgat a futás, ezért jó, de az ízületeidre vigyázz!Jó cipőben menj futni, ami kényelmes és ha lehetőséged van rá, akkor ne betonon.Először kezd kis idővel, kb ugyanannyi legyen a séta, mint a futás(első körökben) aztán emelheted és a séta egyre rövidebb ideig tartson, mint a futás, a végén pedig már ne is legyen:) de ezt csináld fél óráid minimum!
2010. jún. 29. 11:08
 2/13 anonim válasza:
80%

Nekem ez bevált:

[link]

2010. jún. 29. 11:14
 3/13 anonim ***** válasza:
44%
Én is az első 5km-es linket ajánlottam volna. Én is csináltam és tényleg jó!
2010. jún. 29. 11:23
 4/13 anonim ***** válasza:
66%

első vagyok

sajna én nem találtam meg a linket:D de kb azt írtam le:)

2010. jún. 29. 11:25
 5/13 anonim ***** válasza:
3%
Felveszed a cipőcskédet, felemeled a segged és elmész futni! Semmi mágia nincs benne.
2010. jún. 29. 12:26
 6/13 anonim ***** válasza:
51%

Most miért kellett leértékelni a válaszom?:D nem értem -.- nem hazudtam, kb. ugyanazt írtam le, mert már láttam a linket régen, de azért lol...:D

(előző előző)

2010. jún. 29. 12:35
 7/13 anonim ***** válasza:
26%
Ennyi bakker az enyém nem lett lepontozva!
2010. jún. 29. 12:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Nyilvánvaló,hogy a másik 79%-os volt, ő mondott csak butaságot és ő nincs lepontozva:) De nyugi,engem is mindjárt lefog:D amúgy ő ilyen tipikus otthon ülő típus, aki még életében nem futott, ez is biztos ;) akkor talán normális választ is adott volna, sajnos ilyen buta emberek mindig is lesznek:)
2010. jún. 29. 12:40
 9/13 anonim ***** válasza:
3 állításod volt ebből 3 helytelen! Nem szoktam pontozgatni, szoktam futni és talán még hülye sem vagyok annyira :). Az már más kérdés, hogy értelmetlen a kérdés szerény véleményem szerint. Nem olyan bonyolult a futás, elmegy amikor kifárad megáll azt cső, vagy nincs igazam?
2010. jún. 29. 12:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát nagyon nincs, a kérdésből kiderül, hogy nincs tapsztalata futás terén és nem úgy megy h egyből le tud futni valaki gyakorlatlanul fél órát :S még 5 percet sem talán, emberfüggő.Nyilván nem poénból kérdezte,az ilyen válaszoktól meg agyrémet kapok"emeld fel a segged.." loool, ha nem tudod értelmezni a kérdést, ne válaszolj!
2010. jún. 29. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!