Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hízom még mindig?

Miért hízom még mindig?

Figyelt kérdés
60 kiló voltam másfél hónapja, napi 8 óra fizikai munkát végzek azóta minden nap, viszont elég sok főleg édességet ettem, mivel vegetáriánus vagyok, és ahol most vagyok nem megoldható, hogy saját magamra vásároljak, a kaja pedig elég kevés dolgoból merül ki, így marad sokszor a süti. Meghíztam 64 kilóra és eldöntöttem, hogy fogyókúrázom, és visszaszerzem az alakom. Reggelire, ebédre és vacsorára megiszom egy bögre zöld teát, egy almát eszem és egy banánt. Reggelire natúr zabkását eszem, ebédre levest, vacsorára pedig rizst vagy párolt zöldségeket. Nem nassolok máskor semmit, és nem iszom semmilyen cukros üditőt,csak natúr teát vagy vizet. Akkor mégis miért híztam azóta +2 kilót?? Nagyon kétségbe vagyok esve. Lehet hogy azért mert csak most álltam neki, és a szervezetem tartalékol mert eddig sokat ettem?
2011. jún. 18. 17:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
vacsorára ne rizst egyél! hanem fehérjét.ha nincs fehérjemég a zöldségis jobb mint a rizs. és lehet félreértettelek de reggelire ebédre és vacsira is megeszel egy banánt és egy almát és emellé még az adott étkezés? mert az nagyon nem jó akkor.
2011. jún. 18. 17:52
 2/13 anonim ***** válasza:
Egyébként a a zöldtea is hizlal.
2011. jún. 18. 17:54
 3/13 anonim ***** válasza:
A rizset vacsira felejtsd el mindenképp!
2011. jún. 18. 17:54
 4/13 anonim ***** válasza:
miért hízlal a zöld tea? -.-
2011. jún. 18. 17:55
 5/13 anonim ***** válasza:
A ruháidon is észreveszed, vagy csak a kilókon? Mert ha csak a kilókon, akkor simán lehet attól, hogy a fizikai munka miatt izmosodsz, az izom pedig nehezebb, mint a zsír. Meg az is fontos, hogy mikor kezdtél bele. Ha csak 1-2 napja, akkor ne várj csodát... Majd olyan 2 hét múlva esetleg... Kitartás! És nem akarok belekotyogni, de egyél már húst! A fehérje fontos...
2011. jún. 18. 17:56
 6/13 A kérdező kommentje:
igen. egy diétában olvastam, hogy minden étkezés után jó ha megeszem mert gyorsítja az anyagcserémet. de mivel ez is elég laktató tényleg csak annyiban merül ki a kajám, hogy egy kis adag zabkása úgy 5 evőkanál. az ebédnél meg csak leves. zöldségben pedig nincs fehérje. ez a problémám hogy vega ként semmit nem tudok enni amiben lenne fehérje. itt nincs túró nincs semmi húspótló tofu vagy szója :(
2011. jún. 18. 17:56
 7/13 A kérdező kommentje:
a ruháimon nem látszik hogy hízom. és amióta fogyózom azóta úgy látom mintha még fogytam is anyum szerint is. húst pedig pszichésen nem eszek. szeretnék, de kihányom miután megettem.:(
2011. jún. 18. 17:58
 8/13 anonim ***** válasza:
hüvelyesekben, tejtermékekben, tojásban van fehérje, edd azokat
2011. jún. 18. 17:58
 9/13 A kérdező kommentje:
amúgy vacsival az a probléma hogy akkor is kell energia mert fél 6 kor vacsorázom és utána egyből dolgozom 6-tól 9 ig
2011. jún. 18. 17:59
 10/13 A kérdező kommentje:
a tojást sem bírom megenni:D de sajtot azt állandóan eszem:)
2011. jún. 18. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!