:) :) :) kérdése:
Hogy fogyhatnék gyorsan?
Figyelt kérdés
Nem sokat csak 2-3 esetleg 4kg-t.Az étrenden nem igazán tudok változtatni,mert ugy anyu főz rám még csak 14 vagyok..Az az igazság hogy mozogni sem nagyon szeretek,bavallom kicsit lusta vagyok.De mégis szeretnék fogyni,mivel lehetne 2-3 kg-ot?vagy ha nem is fogyni legalább formásodni(kisebb,feszesebb combot,és lapos hasat akarok)És ezzel a Rubint Réka tornával ellehet érni valamit rövid idő alatt? ***** vagy ajánlhattok mást is..14L* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. jún. 6. 15:42
21/27 A kérdező kommentje:
Oké :)
2011. jún. 7. 16:33
22/27 anonim válasza:
Én 153 cm - 47 kg vagyok :D És nekem is vastag combom van bár elvileg aztmondják h formás :D ...és csak a hasamon van egy icipici felesleg de nem sok csak éppen nem lapos xd ja és az 1- válaszoló voltam :)
23/27 anonim válasza:
Szerintem nagyon hasonlíthat az alakunk, csak én 162, 52 kiló vagyok:D és ugyanígy feszesebb combra és picit laposabb hasra vágyom.
Járj úszni! Mindenedet átmozgatja, és nem fárasztó. Heti egyszer másfél óra már jó kezdésnek. Meg nyáron amúgy is jól esik.
24/27 A kérdező kommentje:
Hát,igen... csak az a gond,hogy nincs sehol a közelbe uszoda.
2011. jún. 25. 09:14
25/27 A kérdező kommentje:
Tábor alatt fogytam 2 kilót :D :o :P
2011. júl. 25. 12:56
26/27 anonim válasza:
Én három kilót fogytam a melegben étvágytalanság miatt.. De most szerintem megint feljöttek:s
27/27 A kérdező kommentje:
Hát én is ettől félek hogy felfognak :S am én nem azért,hanem azért mert voltak olyan kajék amit nem szerettem és hát at nem is ettem meg :D
2011. júl. 25. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!