Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyhatnék gyorsan?

:) :) :) kérdése:

Hogy fogyhatnék gyorsan?

Figyelt kérdés
Nem sokat csak 2-3 esetleg 4kg-t.Az étrenden nem igazán tudok változtatni,mert ugy anyu főz rám még csak 14 vagyok..Az az igazság hogy mozogni sem nagyon szeretek,bavallom kicsit lusta vagyok.De mégis szeretnék fogyni,mivel lehetne 2-3 kg-ot?vagy ha nem is fogyni legalább formásodni(kisebb,feszesebb combot,és lapos hasat akarok)És ezzel a Rubint Réka tornával ellehet érni valamit rövid idő alatt? ***** vagy ajánlhattok mást is..14L

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. jún. 6. 15:42
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Oké :)
2011. jún. 7. 16:33
 22/27 anonim válasza:
Én 153 cm - 47 kg vagyok :D És nekem is vastag combom van bár elvileg aztmondják h formás :D ...és csak a hasamon van egy icipici felesleg de nem sok csak éppen nem lapos xd ja és az 1- válaszoló voltam :)
2011. jún. 7. 16:55
 23/27 anonim válasza:

Szerintem nagyon hasonlíthat az alakunk, csak én 162, 52 kiló vagyok:D és ugyanígy feszesebb combra és picit laposabb hasra vágyom.

Járj úszni! Mindenedet átmozgatja, és nem fárasztó. Heti egyszer másfél óra már jó kezdésnek. Meg nyáron amúgy is jól esik.

2011. jún. 25. 01:54
 24/27 A kérdező kommentje:
Hát,igen... csak az a gond,hogy nincs sehol a közelbe uszoda.
2011. jún. 25. 09:14
 25/27 A kérdező kommentje:
Tábor alatt fogytam 2 kilót :D :o :P
2011. júl. 25. 12:56
 26/27 anonim válasza:
Én három kilót fogytam a melegben étvágytalanság miatt.. De most szerintem megint feljöttek:s
2011. júl. 25. 14:40
 27/27 A kérdező kommentje:
Hát én is ettől félek hogy felfognak :S am én nem azért,hanem azért mert voltak olyan kajék amit nem szerettem és hát at nem is ettem meg :D
2011. júl. 25. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!