Lehet egyszerre fogyni és izmosodni? (sejtem, hogy nem, de mégis. )
Minden nap 50 percet zumbázok egy nap szünettel, 5 napontként. A mérleg egyszerűen, beakadt, kész, meghalt, kb 3 hete ugyanabban a tartományban mozog. Fogytam már 8 kg-ot, szóval eddig úgy tűnt minden jól megy, aztán most nem igazán... Viszont a szüleim azt mondják, hogy fogytam ahhoz képest is, ahogy 3 hete néztem ki(csak hát számokban nem tudom mérni, szóval ezt nem tudom, h készpénznek vegyem-e...) Lehetséges, hogy olyan a zumba videóm, hogy valahol formál, valahol zsírt éget? Vagy esetleg más tipp, hogy mi nem működik...? (tudom, elég kevés infót adtam meg, de hátha tud valaki valami általánosat)
Előre is köszönöm.
Pedig egyszerre nem lehet izmosodni és zsírt égetni... Ahhoz hogy nőjön az izom, több kalória kell mint amennyi szükséges, a zsírégetéshez pedig kevesebb. Egyébként én sem hiszem, hogy a zumbával akkor izmokat lehetne növeszteni. :D
120 g ch sok, mondjuk attól is függ hány kiló vagy. A másik ami még feltűnt, hogy minden nap ugyanazt a videót csinálod. Ehhez szépen hozzászoksz, és már nem jelent megfelelő terhelést. A jó edzés egyik kulcsa a változatosság.
Na a ch bevitel lehet akkor a gond. Próbáld meg 1 hétig csak rizzsel és natúr zabpehellyel. Háztartási keksz, kétszersült felejtős.
A másik dolog, hogy az jön le abból amit írsz (hogy tegnap csak 80g ch-t ettél, és mégis feljött rád), hogy ez egy gyors folyamat. Közben nem. Éppen ezért hetente, de inkább másfél-2 hetente lenne célszerű mérni magad, naponta nincs értelme.
Én sem hiszem hogy főleg a zumba miatt izmosodsz, hanem az életmódváltás miatt (eddigi kevés sportot felváltja egy rendszeres) történik rajtad testkompozíció változás.
És minden egyéb híreszteléssel ellentétben lehet egyszerre fogyni és izmosodni. (csak az nem igaz, hogy a zsírból lesz izom)
Köszönöm a választ, a zabpelyhet sajnos nem szeretem, de kétlem h a kis 22 kalóriás, 3 g ch tartalmú kétszersültem tehet róla, meg a háztartási kekszem, amit eddig is ettem... de a rizsre váltás még vállalható... :D
A minden napos mérlegre állást abbahagytam, pont tegnap egy hete álltam rá utoljára, és csak további dekák jöttek fel rám. Megaztán minden egyes nap ingadozott előtte is, úgyhogy gondoltam az előtte lévő nap a ludas...
Már kb február óta fogyózok amúgy, tényleg csak ez a bajom, hogy ami eddig bevált, az most miért nem. De köszönöm a választ azért, tényleg :) De valahol érzem, h nem a szénhidrátban van a kutya elásva :P
Ne kombinálj! (ezért is fölösleges mérni magad naponta)
A háztartási kekszről meg annyit, hogy nézd meg az összetevőit: búzaliszt, cukor, növényi olaj, glükóz szirup, ..
És ez csökkenő sorrendben, a legtöbb a liszt, ami ugye nem egy szuper fogyókúrás dolog, a cukorról meg a glükózról már ne is beszéljünk.
Egyébként: vitamin rendben? Zsírbevitelre figyelsz?
Tisztában vagyok vele, néztem már, de mivel mondhatni nuku kenyér a diétámban, ezért ennyi gabona belefér sőt, kell is.
Úgy érted figyelem-e, h kevés-e a zsír? Nem figyelem, de nem eszek zsírosan, úgyh afelől nincs gond. Fehérje rengeteg tej, tojás, diétás joghurt, csirkemell, úgyh megvan főnök :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!