Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A futás tényleg nagyon hasznos?

A futás tényleg nagyon hasznos?

Figyelt kérdés
Mindenhol ezt olvasom, hogy menjél futni, mert az nagyon jó stb... Biciklizem és tornázom is, de ha tényleg a futás a legjob... Akkor azt is el kéne kezdeni, csak az a baj, hogy eddig nem bírtam sokáig, sokszor ez vette el a kedvem az egész életmód változtatástól, úgyhogy valaki segítene abban, hogy mennyivel kéne kezdeni, mikor fussak...? Nagyon köszi előre is :)
2011. máj. 24. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Láttál már dagadt futót?

Na ugye, hogy hasznos...

2011. máj. 24. 17:16
 2/7 anonim válasza:
Hasznos nagyon is. De a különböző futási sebességek különböző területeket fogyasztanak intenzívebben. Szerintem 10perccel kezd és az késő délutáni órákban talán akkor már nem tűz annyira a nap.
2011. máj. 24. 17:19
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
Igen. Szégyen a futás, de hasznos.
2011. máj. 24. 17:19
 4/7 anonim ***** válasza:
persze hogy futás! mérd meg mennyit tudsz egyhuzamban kocogva (tehát nem spirtinelve hanem normálisan ahogy jol esik) futni, de akkor ne állj le amikor kezdesz fáradni hanem fuss amíg tényleg nagyon el nem fáradsz. kijön X perc, és fuss annyit öt napig és ötnaponta növeld egy perccel.
2011. máj. 24. 18:34
 5/7 TOMAtm ***** válasza:

a futás nem jó semmire.de sok sikert.

én a diétában meg a súlyzókban hiszek,ha csökkenteni szeretném a súlyom.ha meg növelni akkor a tömegnövelő étrendben és a súlyzózásban.

2011. máj. 24. 20:26
 6/7 anonim válasza:
én sportoló vagyok heti 4 futásom van mostanra már csonthártya gyulladással és porckopssal vegyítve de hasznos a futás ügyelj arra h puha talajon fuss és semmi féle képpen se betonon inkább füvön vagy salakon :)
2011. máj. 24. 20:26
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Úúú ez komoly? Az a baj, hogy 2 éve kb. kiment a térdem konkrétan attól, hogy sétáltam. Azóta szerencsére nem történt semmi, néha picit fáj, de túlélhető... Az a baj, hogy errefelé csak betonon tudok futni. :( Vagy a kerdben oda-vissza... xD

2011. máj. 24. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!