A mindennapi futás hasznos lehet?
Nem vagyok egy fogyi guru, de egy csomó választ már olvastam olyanoktól, akik "azok" :) Legtöbben azt javasolják, hogy a futás lassú legyen, inkább kocogás, kb. egy órás (de minimum fél) és lehetőleg minden másnap csináld. Köztes napokon valami más mozgás. Sok folyadék, leginkább szénsavmentes víz formájában. A diéta okés, ha megbízható helyről származik, koplalni tilos. Fontos a kitartás, az elején gyorsabban megy le néhány kiló, utána stagnálhat (nem feltétlenül) de ez idő alatt is ki kell tartani, azért a tested közben is formálódik, a felülésektől izmosodik is, ami nem jelent fogyást is egyben. A kezdeti gyorsabb eredmény a folyadékból vesztés eredménye, a stagnálás lehet amiatt is, hogy a tested ugyan zsírból veszít, viszont izmot is épít, ami súlyosabb, mint a háj, viszont szebb, az tuti. Az is tény, hogy minél izmosabb a tested, annál jobban égeti a kalóriákat, tehát ez alapján az izmosodás is segítheti a fogyást, ha mást nem arányaiban. Egyelőre ennyi jutott eszembe :)
Hajrá és kitartás! Jó csinosodást! :)
A futás hasznos.
(Itt meg is említem hogy május 30-án 5 km-es rakparti futás lesz a Generali Biztosító szervezésében. 700 Ft-os nevezési díjért. Részletek: ww.bsi.hu)
Visszatérve, a futás valóban hasznos és a felülés is. De ha ezeket a sportokat csinálod, akkor rendesen kell enni. A reggeli a legfontosabb. Este ne egyél, max gyümölcsöt.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!