Hány hét után látszik meg a mindennapi futás? Izmosodni akarok, nem fogyni!
Ha a látszikot úgyérted, hogy növekednek az izmaid akkor nagyon sok. A futástól elsősorban az állóképességet növekedik, ami nagyrészt a vérkeringésedet/oxigénszállítást, izmok terhelhetőségét (tehát nem a keresztmetszetét) jelenti. A kezdeti időszakban a hirtelen intenzív terhelés akár valamennyi izomvesztéssel is járhat ( míg a megmaradt izmaid energizálódnak)
kicsit konyhanyelvesebben: ha eddig nem futottál akkor a kihasználatlan izommennyiség most megerősödik annyira, hogy nyújtani tudja azt a teljesítményt amelyre képes, és csak EZ UTÁN kezdődik el egy lassú izmosodási folyamat, mikor a terhelés okán a szervezet extra izomzatot kezd fejleszteni, hogy bírd az erősődő edzéseket.
Ha intenzíven az a célod, hogy izmosodj javaslom (ha időd engedi) a súlyzós edzést.
Hát én 1 hónap után már láttam a combizmomon és a vádlimon is a formálódást,4 hónap után meg tuti lábam volt szép kirajzolódott izmokkal és 0 hájjal. Úgyhogy nemtudom miről beszéltek előttem,hogy nagyon sok idő..
De hozzá kell tenni én általában heti 6* megyek,és terepen futok amiben nagyrészt emelkedő van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!