Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egyszerűen nem megy a futás...

Egyszerűen nem megy a futás (mindig szúr az oldalam) és nagyon hamar kidőlök viszont a biciklizést nagyon jól bírom? Az is uyganolyan hasznos? Nem izmosít nagyon? Mert karcsúsodni szeretnék

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 01:16
 1/8 A kérdező kommentje:
* a nagyon jól bírom utáén nincs ? :)
2010. júl. 11. 01:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A biciklizés is nagyon jó alakformálásra.

Főleg azoknak jó akiknek az izületeik rosszak, vagy úgy mint te nem bírják a futást.

Am hozzá lehet szokni.

Trükkje:

4 lépésen keresztül az orrodon szívod be a levegőt futás közben, és ugyanígy 4 lépésen keresztül, csak a szádon fújod ki.

Nem fog szúrni hidd el.

Ne feledd 1 óra intenzív futás, 3 óra intenzív biciklizéssel ér fel, azért nem mindegy.

2010. júl. 11. 01:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az elsőnek,a levegőt szakaszosan kell kifújni is és teljesen kipréselni magadból akkor jól fog menni a futás.)
2010. júl. 11. 09:19
 4/8 A kérdező kommentje:

köszi, de nem csak ez a bajom

elkezdek szédülni és nem érzem jól magam

nem tudom mitől lehet, mert a bicajt meg nagyon jól bírom

2010. júl. 11. 11:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert edzetlen vagy..a bicajt meg azért birod jobban,metr az könyebb. Fokozatosan szoktasd magad a kocogáshoz,1 perc kocogás,1 perc séta ezt csináld ameddig csak tudod.. aztán néhány hét alatt fellehet növelni a kocogás javára
2010. júl. 11. 11:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
egy új teória szerint nem a levegő szorul be, hanem a lépednek a fokozott oxigénmennyiség miatt több hemoglobint kell lebontanija, és a túlzott igénybevétel miatt érzed a fájdalmat. jól írták a többiek, a helyes légzéstechnikákkal, és a fokozatossággal, hozzá lehet szokni a futáshoz
2010. júl. 11. 12:30
 7/8 A kérdező kommentje:

oké köszönöm

de a kérdés nem az volt, hogyan bírnám jobban a futást

ha biciklizés is jó, akkor nem kínoznám ennyira magam afutással

2010. júl. 11. 12:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Hozzád hasonlóan én sem bírom a futást, soha nem is bírtam. Nem olyan rég elkezdtem futni, hozzá is szoktam annyira, hogy már nem fájt az oldalam, meg kaptam rendesen levegőt stb., de elkezdtek fájni a térdeim, szóval abbahagytam. Na a lényeg, hogy amikor fogyóztam, akkor egy kis torna mellett csak bicikliztem, napi szinten és fogytam, karcsúsodtam, nem lettek vastagok a lábaim.
2010. júl. 11. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!