Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy délig bármit...

Igaz az, hogy délig bármit lehet enni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 09:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy délig eszek azt amit szeretek, legyen az bármi, úgy értem nem fogyókúrás kaja, hanem ami épp van itthon főzve. Nekem még nem volt ebből probléma, és sikerült is így lefogynom, és nem is híztam vissza. Sajnos nekem nem menne az, hogy csak meghatározott ételeket egyek.
2011. máj. 23. 10:13
 2/9 anonim ***** válasza:

Igaz. Sőt, még délután is. Az nem mindegy, mennyit eszel belőle.

(Az már már kérdés, hogy a napi kalóriát érdemesebb vitamin- és fehérjedús ételekre "költeni", mint csokira meg cukorra.)

2011. máj. 23. 10:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Az a variáció, hogy:

- reggeli, uzsi, ebéd: bármit = kenyérféle, husi, tejtermék, zöldség-gyümölcs

- délutáni uzsi: bármi a fentiek közül, de a kenyér-féle nem

- vacsi: csak zölség-gyümölcs (tehát a husi és a tejtermék is elhagyandó)

Valaki írta, hogy ez mellett még napi rendszeres intenzív gyaloglás = két hónap alatt mínusz 15 kg. odalett.

2011. máj. 23. 10:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Èn ha diétázok, és megkívántam egy sütit, vagy olyan dolgot ami nem éppen diétás, akkor elraktam reggelre és akkor ettem meg. persze nem zabáltam, de megettem egy szelet sütit stb... így nem kellett az egész diéta alatt sanyargatni magamat, de reggeli sütit hamar lemozogtam.
2011. máj. 23. 10:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen! Az előző 10,57-es vagyok (egyszerre írtunk :)). Jó az ötlet, aki nemcsak diétás időszakot akar, hanem általában egészséges táplálkozási szokásokat akar kialakítani, annak hosszútávon is jó ez a rendszer. És ebbe az általad írt "félreteszem" holnapra módi nagyon jó ötlet.
2011. máj. 23. 11:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Apukám tegnap hozott egy pálcikás jégkrémet, mikor hazaért, este 8 körül...akkor beraktam a fagyasztóba, hogy ma reggel megeszem, és meg is ettem. Remélem, akkor nem vétettem nagyot...a nap többi része megy úgy tovább, ahogy eddig.
2011. máj. 23. 12:24
 7/9 anonim ***** válasza:
hm
2011. máj. 23. 13:56
 8/9 °:Amigo:° ***** válasza:

Nem igaz, de van alapja a kijelentésnek.

Ha a szénhidrátraktárak nincsenek feltöltött állapotban (8-9 órás éjszakai nemevés után) akkor nem fog a bevitt szénhidrát zsírrá alakulni, hanem gikogén formájában eltárolódik az izmokban és a májban.

2011. máj. 23. 15:43
 9/9 anonim ***** válasza:
aszondja délutáni uzsi : DD tudod a délelőttit tízórainak hívják.
2011. jún. 17. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!