Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem bírom tovább! Hogyan tovább?

Nem bírom tovább! Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Egy kövér 17 éves fiú vagyok.Világ életemben kövér voltam.Elhatároztam hogy nyáron így vagy úgy, de végre lefogyok, mert undorítónak tartom magam. Most hogy jön a nyár, az összes pólóból kidudorodik a mellem,ami miatt sokat cikiznek, igazából ez zavar a legjobban. Fiú létemre nagyobb mint egy tinilánynak! Segítsetek, mit és hogyan csináljak? 182 cm és 91 kg vagyok most és szeptemberre 75 kg szeretnék lenni.Igazából a súlyom nem zavar, csak a kinézet ami hozzá társul. Számolgassam a kalóriákat, vagy kezdjek bele egy 90 naposba? Nem tudom mihez kezdjek. Kérlek segítsetek!
2011. máj. 22. 20:41
 1/7 anonim válasza:

először is Olvass:

[link]

ebben megtalálod a választ a "hogyan fogyjak le" kérdéssel kapcsolatban.

2011. máj. 22. 20:50
 2/7 anonim ***** válasza:
hát szerintem a 90 napon pont jó, hiszen itt a nyár :) de mellette sportolj, járj el konditermebe :)
2011. máj. 22. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:

lifetilt.blog.hu

olvasd el! kicsit nyers a stílus, de őszinte. rengeteg minden le van írva, konkrét programok, nőknek és férfiaknak egyaránt. segítséget ad a táplálkozáshoz és a sportoláshoz is. saját tapasztalatokat is olvashatsz (Dani és Petra blogja)én ugye a lányét olvasgattam sokszor, de te is nyugodtan. (persze nem az ő fogyását kell követned, mert 'nőből van'), de lelkierő merítésnek tökéletes.

szóval hajrá! :) nekem is ment, neked is fog.

és ha esetleg elcsábulnál egy csokira vagy bármi másra, akkor állj a tükör elé és jusson eszedbe, h miért is küzdesz. :)

remélem menni fog, szurkolok! :)

2011. máj. 22. 20:55
 4/7 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb módja(hacsak nincs pajzsmirigy,hormonális vagy egyéb betegséged)ha kihagyod a vacsorát.Több ismerősöm is lefogyott így mozgás nélkül.Nem kell éhezned,igyál ilyenkor egy turmixot,de ne cukrosat,a legjobbnak az Aktiv Árpát tartom(előcsíráztatott zöldárpa őrleménye)amit joghurtba,üdítőbe,tejbe,vízbe lehet keverni.Fincsi és hathatós segítség a fogyásban.
2011. máj. 22. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Először is fel kell, hogy tedd magadban a kérdést.

Erős, kitartó, elszánt vagyok? Ha igen, akkor nem lesz gond. Ugyanis ezek a tulajdonságok szükségesek a sikeres fogyókúrához.

Erős, kitartó az edzés közben és elszánt, amikor megtagadod a kísértéseket!

Ezután jöhetnek fogyi módszerek.

És ne feledd, ha nem sikerülne (de úgyis fog), akkor sem vagy kevesebb senkinél!

Sok sikert! :)

2011. máj. 22. 21:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Na ilyenkor viszont a szülők a hibásak akik csak tömték a gyereket nem foglalkozva semmivel. És tessék ez az eredmény.
2011. máj. 23. 06:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Szigorú diéta +sport +önfegyelem

Csináljuk együtt??

2011. júl. 5. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!