Miért nem fogyok hasból, ha körte alkatú vagyok? :S
Eddig nem voltam súlyosan elhízva, max 2-3 kg felesleg volt rajtam, de az mind-mind a fenekemre, combomra ment, a hasam teljesen lapos volt. nemrég azonban sérülés miatt felszedtem 10 kg-t. eleinte nem foglalkoztam vele, mert csak a fenekem lett kerekebb, a barátomnak meg kifejezetten tetszett, de egy idő után láttam a hasamon. a derekam még vékony, de a hasamra előre feljött egy kis pocak, oldalra meg a "szalonna".
azóta fogytam 6 kg-t a fenekem teljesen eltűnt, de a hasamon csak ottmaradt az összes zsír :( tovább pedig nem megy, nem mozdul a mérleg, centiben sem leszek kisebb.
mit tudnék tenni?
(174/68, az étkezés meg a sport is rendben van, már tettem fel étrendet és a többség jónak tartotta)
Én is hasonló problémával küzdök, szóval várom a tanácsokat :) 103-75-98, bár amint látszik, én deltásabb, fiúsabb alkat vagyok, a vállam és hátam széles, a cicim nagy, derekam szinte nincs, csípőm pedig alig. Elölről szép lapos a hasam, de oldalról látszik, hogy van hurkám (köldök alatt), amit az istenért sem tudok eltüntetni, pedig én kondizok, keményen edzek, de az a fránya husi nem megy semerre. A hurkás részen 85-86 cm a hasam.
Tegnap álltam át elég kemény diétára, az edzést pedig folyamatosan csinálom, kíváncsi leszek az eredményre. Engem az se érdekelne, ha kilóban több lennék, de lelapulna a pocakom végre.
23/L
Akkor középtájt hasonlóak lehetünk.
nem hiszem, egyszerűen nem megy le, akkor sem, ha keveset kajálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!