Miért nem fogyok hasból, ha körte alkatú vagyok? :S
Eddig nem voltam súlyosan elhízva, max 2-3 kg felesleg volt rajtam, de az mind-mind a fenekemre, combomra ment, a hasam teljesen lapos volt. nemrég azonban sérülés miatt felszedtem 10 kg-t. eleinte nem foglalkoztam vele, mert csak a fenekem lett kerekebb, a barátomnak meg kifejezetten tetszett, de egy idő után láttam a hasamon. a derekam még vékony, de a hasamra előre feljött egy kis pocak, oldalra meg a "szalonna".
azóta fogytam 6 kg-t a fenekem teljesen eltűnt, de a hasamon csak ottmaradt az összes zsír :( tovább pedig nem megy, nem mozdul a mérleg, centiben sem leszek kisebb.
mit tudnék tenni?
(174/68, az étkezés meg a sport is rendben van, már tettem fel étrendet és a többség jónak tartotta)
nyilván nem neki van vele baja, hanem nekem. meg idegesít, hogy hiába diétázom/sportolok, semmi változás. fokozatosan csökkentettem a kcal-bevitelt, már 1200-nál tartok, heti 3 aerob, 3 alakformálás, tuti izmos is vagyok a zsír alatt, mert 150 hasprés egybe meg se kottyan, de nem megy :(
rálóg minden nadrágra a szalonna, ha nagyobbat veszek úgy néz ki mintha besz.rtam volna, annyira eláll fenéknél :(
csak nehéz megszokni, mert eddig mindig nagy fenekem és lapos hasam volt, az sokkal jobban tetszett.
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__18..
azért is tettem fel a kérdést, mert eddig fogytam vele, most már nem :(
Túl izmos a zsír miatt?Ezt te sem gondolhatod komolyan.
Az izom az izomszövet a zsír meg zsír szövet.
Mióta tartod ezt az étrendet?
*félreolvastam bocs
szóval mióta?
nem a zsír miatt, hanem a zsír ALATT :D
2-3 hónapja, fokozatosan csökkentve a kcal és ch bevitelt
Az pedig elég idő.
Akkor szerintem az lehet a gond,hogy az utolsó étkezésed után mész edzeni,edzés után meg nincs újratöltve a szervezet ezért izomtérfogatot bont a zsírt raktározza,lassul az anyagcser.
Az edzés utáni fehérje pótlás a legfontosabb.
ennél picivel nagyobb has, és épphogy észrevehető fenék, vékony comb, de a belsőcombon még mindig iszonyat sok háj :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!