Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok hasból, ha...

Miért nem fogyok hasból, ha körte alkatú vagyok? :S

Figyelt kérdés

Eddig nem voltam súlyosan elhízva, max 2-3 kg felesleg volt rajtam, de az mind-mind a fenekemre, combomra ment, a hasam teljesen lapos volt. nemrég azonban sérülés miatt felszedtem 10 kg-t. eleinte nem foglalkoztam vele, mert csak a fenekem lett kerekebb, a barátomnak meg kifejezetten tetszett, de egy idő után láttam a hasamon. a derekam még vékony, de a hasamra előre feljött egy kis pocak, oldalra meg a "szalonna".

azóta fogytam 6 kg-t a fenekem teljesen eltűnt, de a hasamon csak ottmaradt az összes zsír :( tovább pedig nem megy, nem mozdul a mérleg, centiben sem leszek kisebb.

mit tudnék tenni?

(174/68, az étkezés meg a sport is rendben van, már tettem fel étrendet és a többség jónak tartotta)

2011. máj. 21. 19:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
45%
Ömm... Kit érdekel? :D Én kifejezetten szeretem, ha a csajnak van egy kis hasa... :) A barátodnak van vele baja? Ha nem, akkor neked se legyen... Ha van? Fogadjon el!
2011. máj. 21. 20:06
 2/23 anonim ***** válasza:
Akkor azt az étrendet/kérdést mégegyszer linkeld be,hátha sikerül megoldani a gondot.
2011. máj. 21. 20:10
 3/23 A kérdező kommentje:

nyilván nem neki van vele baja, hanem nekem. meg idegesít, hogy hiába diétázom/sportolok, semmi változás. fokozatosan csökkentettem a kcal-bevitelt, már 1200-nál tartok, heti 3 aerob, 3 alakformálás, tuti izmos is vagyok a zsír alatt, mert 150 hasprés egybe meg se kottyan, de nem megy :(

rálóg minden nadrágra a szalonna, ha nagyobbat veszek úgy néz ki mintha besz.rtam volna, annyira eláll fenéknél :(

csak nehéz megszokni, mert eddig mindig nagy fenekem és lapos hasam volt, az sokkal jobban tetszett.

2011. máj. 21. 20:11
 4/23 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__18..

azért is tettem fel a kérdést, mert eddig fogytam vele, most már nem :(

2011. máj. 21. 20:12
 5/23 anonim ***** válasza:

Túl izmos a zsír miatt?Ezt te sem gondolhatod komolyan.

Az izom az izomszövet a zsír meg zsír szövet.

Mióta tartod ezt az étrendet?

2011. máj. 21. 20:21
 6/23 anonim ***** válasza:

*félreolvastam bocs

szóval mióta?

2011. máj. 21. 20:22
 7/23 A kérdező kommentje:

nem a zsír miatt, hanem a zsír ALATT :D

2-3 hónapja, fokozatosan csökkentve a kcal és ch bevitelt

2011. máj. 21. 20:22
 8/23 anonim ***** válasza:

Az pedig elég idő.

Akkor szerintem az lehet a gond,hogy az utolsó étkezésed után mész edzeni,edzés után meg nincs újratöltve a szervezet ezért izomtérfogatot bont a zsírt raktározza,lassul az anyagcser.

Az edzés utáni fehérje pótlás a legfontosabb.

2011. máj. 21. 20:26
 9/23 A kérdező kommentje:

[link]

ennél picivel nagyobb has, és épphogy észrevehető fenék, vékony comb, de a belsőcombon még mindig iszonyat sok háj :(

2011. máj. 21. 20:26
 10/23 A kérdező kommentje:
aerobozni nap közben szoktam, a tornát tényleg estére időzítem, akkor ezen változtatok, köszönöm :)
2011. máj. 21. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!