Tényleg hasból, és mellből a legnehezebb fogyni?
Diétával, és sporttal fogytam minden honnan. Kar, comb arc, stb.
De, úgy érzem, mintha hasból szinte semmit. Mármint igen, kisebb lett a hasam, de nem igen.
Most középen a köldökömnél van ilyen kerek has, és oldalt a bordáimnál, meg csípőmnél, meg lapos.
Azt mondták, onnan fogok iszonyú nehezen fogyni, mert előbb fog csont lenni a karomon, meg máshol, mint, hogy sima legyen a hasam.
De, mit tegyek, ha ez így van?
Egyszer csak laposnak kell majd lennie nem?
Nem fogok éhen halni, meg nem fog elfogyni a testem, nem leszek csont sovány, és marad középen a has ugye?
Alkati kérdés.
A többségnek először a melle megy le.
Könnyen fogyok a hasamról, a derekamon is hamarabb meglátszik, de a combomról csak vésővel lehet lefaragni a centiket.
Helyi zsírégetés nincs, se haspréssel, se szaunával, se semmivel, csak zsírleszívással.
A genetikád dönti el, hova hízol és honnan fogsz legkönnyebben, a fogyás/hízás mértékét tudod befolyásolni, a helyét nem.
Változó, kinek honnan könnyebb és nehezebb, nálam a has és a mell megy le hamarabb, a fenék és a comb hájtartalékom meg makacsul ragaszkodik.
Te meg ilyen hasas alkat vagy, hiába tornázol vagy gyúrsz rá, max izmod fejlődik a hájréteg alatt, szálkásítással meg utoljára megy le onnan, de lemehet. Sportolással, célzott izomépítéssel (amikor épp nem fogyózol, mert a kettő együtt nem megy) oldhatod meg, hogy a többi részed ne legyen pálcika. Vagy gyűjthetsz zsírleszívásra.
Nálam szempillantás alatt megy le a hasam..
de a combom, meg a lábam így alles zusammen, pff, utálom. A melleimről se nagyon fogytam. Amúgy sem volt óriási:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!