Így hatásos? és hasból hogy tudnénk fogyni?
mini stepper-ezek(taposás): reggel 15 percig
este 20 percig és napközben is még 15 percig...
de ez csak comb+popsiból fogyok...ja és plusz idétázzom..
és hasból hogy tudnánk fogyni?? előre is köszönöm
szénsav nem fog befolyásolni semmit.
helyi fogyás nincs. a hízás se helyi, a fogyás se az. globálisan fogysz, futással is lejön a toka, a hát, a has, a comb, a kar, és úgy ált minden.
indulásnak jó lehet a mozgás, de később úgyis látod ha leáll vagy nagyon lelassul akkor változtass a mozgáson, mert ez később kevés lehet
Régi a kérdés, de mindig aktuális.
(Leírom, amit én tudok róla, hátha valakinek hasznára válik...)
A külső hasizmok idővel, ha nincsenek kondiban tartva, kinyúlnak, esetleg szét is válnak, ha nagy a pocak (pl. férfiaknál sörhas vagy ilyesmi). A felülések pedig több rosszat csinálhatnak, mint jót. Nyomást gyakorolnak a szövetre, amely összeköti a külső hasizmokat, ezáltal pedig ezek még jobban szétválhatnak.
Megoldás: Feszítsd meg hasizmaidat, és összpontosíts a legkisebbre, a haránt hasizomra. Mivel ez az izom az egyenes hasizmot "átöleli", így a hasizom feszességéért is felelős. Ha már nem jelent gondot a hasad behúzva tartása, akkor kezdődhet a hasizmozás. A felülés is ok, de a speedfitness a legjobb tapasztalatom szerint. Ehhez hozzájöhet a Lipodrink+, mint komoly segítség a belek tisztán és egészségesen tartásában, amivel megakadályozod a puffadást, ami ugye a hasizmok feszesítésének egyik legfőbb ellensége.
Fontos:
_______
Amit tenned kell:
• Igyál sok vizet, ösztönözve szervezetedet a felgyülemlett folyadék eltávolítására!
• Fogyassz rostokban gazdag élelmiszereket!
• Fogyassz magas víztartalmú gyümölcsöket és zöldségeket, mint a narancs, paradicsom, spárga, zeller, melyek enyhe, természetes vízhajtóként hatnak.
• Fogyassz káliumban gazdag élelmiszereket, mint a banán, spenót, sárgabarack, mert ellensúlyozza a nátriumot, és segít a víz eltávolításában.
• Egyél lassan! Amikor gyorsan eszel, több levegőt nyelsz, és ez puffadáshoz vezet.
Amit nem szabad tenni:
• Szénsavasat inni - puffadást okoznak.
• Sok sót enni, mert az visszatartja a vizet az egész szervezetben, beleértve a hasat is.
• Rágózni, mert levegőt nyelsz és puffadt leszel.
+++Próbáld a stresszt sporttal, jógával, forró fürdővel vagy sok alvással lekezelni, mert iszonyat zsírfogó, ha amúgy nem koplalsz, ugyanis a szervezet a sok méreganyagot, amit a stressz "termel", zsírbörtönbe zárja, hogy a szerveket ne károsítsa.+++
Én szülés után tartottam ezeket, plusz speedfitness heti 1x, plusz fehérjében és zöldségekben gazdag étrend, szénhidrátnak reggelire édes gyümölcs, zabpehely vagy Scitec Manna, ami elvette a további édesség iránti vágyamat (persze ehhez el kellett telnie 1-2 hétnek, hogy elég legyen ennyi szénhidrát a pici lelkemnek), és 2 hónap alatt 20 cm-t fogytam derékból. Mielőtt nekiálltam, el se hittem hogy eltűnhet a sok zsír a hasamról, de mégis eltűnt, szóval érdemes betartani. Esetenként bekajálhatsz bármiből, mert ez nem egy időkorlátos diéta, hanem életforma, tehát heti 1-2 alkalom nem fog mindent elrontani, amiért olyan sokat tettél addig.
Ha segít elmondom, mit ettem egész nap, hogy nem kellett éheznem, és nem volt semmilyen hiányom sem:
____________________________________________________________________________________________________
Reggeli:
- 1 adagolókanál Scitec Manna teljesértékű étkezést helyettesítő por (Ezt most fogom felváltani amúgy a Scitec Nutrition Restyle Shake-kel, csak hát ez utóbbi jóval drágább)
- vagy édes gyümölcs
- vagy 2-3 kanál zabkorpa, zabpehely (vigyázz, mert ha sokat eszel, nagyon hízlal!!!) vízben, tejben, joghurtban stb.
A nap további részében:
saláta (zaba mennyiség):
-4 paprika
-1 ubora
-4 nagy paradicsom vagy 10 koktél
-1 fejessaláta
-1 fej apróra vágott pírított hagyma
-2 szelet bármilyen sajt (pl. trappista) grillezve
-1 szelet hús (a csirkemell vagy pulykamell nyilván eredményesebb, de én fincsi hazai füstölt sonkával szoktam csinálni, vagy ha az elfogy, akkor prágai sonkával, mert az a kedvencem, és így sem rossza az eredmény)
-rántotta 2 tojásból.
Estére úgy eltelek, hogy semmit nem bírok enni. Ha mégis nasizhatnékom lenne estefelé is akár, nem szégyenkezem megenni 1 mokkáskanálnyi nutellát vagy 1 kanál kukoricapelyhet. Ez azért nem gyakori jelenség, de megesik.
BOCSÁNAT A KOMMENT HOSSZÚSÁGÁÉRT, DE SZERINTEM NAGYON JÓ MÓDSZER, ÉS MEGÉRI KÖVETNI, MERT NÁLAM BEVÁLT. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!