A csokidiéta hatásos? 2-3kg-t szeretnék vele fogyni.
Figyelt kérdés
Ha igen, hány kg-t fogytatok vele ? Tényleg csak 1-2 napig lehet?2011. júl. 17. 16:52
1/6 anonim válasza:
Ugye ezt a humor kategóriába szántad?
2/6 anonim válasza:
Egy diéta pont arról szól, hogy nem tömöd a tested szeméttel.
A csokira nincs szüksége a szervezetednek.
4/6 anonim válasza:
Nos, én pár éve somlóival fogyóztam :D Első nap rengeteget ettem belőle. Második nap is szépen termeltem, harmadik nap már rá sem bírtam nézni. Mivel az elhatározás az volt, hogy csak somlóit, semmi mást, ezzel az elvvel -harmadik naptól semmi- biztos fogytam volna. :D :D :D
5/6 anonim válasza:
kalóriadeficites étrend, mozgás. csokoládé opcionális, ha nincs benne cukor akkor.. pff.. bele lehet venni, de ugye minek?
6/6 hosszúhajú válasza:
hol haallottad? szerintem pont azt eszed, ami a leghizlalóbb szénhidrát pl cukor... - de nem vagyok szakember.
Ha így kell a csokis íz, miért nem inkább diabetikus csokis tejtermékkel próbálod? ott a fehérje: tej, nincs cukor, a szénhidrát max 19g / 10dkg, és a csokis íz marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!