Fogyni szeretnék ugy 15kilot de sajnos sportra nincs időm valami erdményes fogyit szeretnék tanácsba kapni ami hatásos is, esetle valami segitség?
Már megint a bunkózók... :S
Próbáld ki ezt, nekem elég jól bevált:
Ne vegyél mindent belőle komolyan, pl. a fehérjeitalporokat (gondolom, horribilis az áruk), de a napi 5-szöri étkezést a meghatározott (vagy azokhoz közeli) időpontokban, és a magas fehérjebevitelű étrendet érdemes kipróbálni. Azért a szénhidrátot se száműzd teljesen, de válts teljes kiőrlésű ételekre, ezért:
Én úgy szabtam testre ezt a diétát, hogy reggel 7-kor reggelizek, nem túl sokat, de nem is túl keveset, és lényegében bármit. Tízkor iszok egy pohár tejet, 1 órakor egy tejeskávét cukor nélkül, 4-kor, vagy egy kicsit utána ebédelek, amikor hazajön a férjem, és este 7-kor csak valami joghurt-félét eszek, esetleg ismét iszok egy pohár tejet.
Szóval nem kell túl szigorúan venni, de az alapkoncepció az jó, persze minél szigorúbban veszed, annál inkább hatásos lesz...
Sok sikert! :)
kedves meli...
ezek szerint te képben vagy... ennek is örülünk. mozgás nélkül lehet fogyni. tele van a város ilyen lányokkal, párszor lefordultam a motorról a röhögéstől ahogy 30 kilósan is remeg a lábukon a háj, irreálisan vékony combok, és mégis:D aztán megy a rinya hogy narancsbőr van még 14 kilósan is... vajon miért.
a szervezet nem hülye. nektek mindegy, csak fogyás legyen. mozgás nélkül viszont első körben izmot veszítesz, bár annak jelentős súlya van, és a mérleg lefele siklik... de azért az talán mégsem zsír, és mégsem egészséges...
kérdező: jah. senkinek sincs. otthonra kb semmi pénz egy szobabicó zs tervnek pl megfelelhet... egy normális persze lehet hogy "drága" de mennyi időre is veszed?
arra van időd amire akarod hogy legyen. 6 óra meló suli, barátnő mellett jártam súlyzós edzésekre és nyomtam a kardiót is ha az kellett. gyerekek vannak? szobabicó futópad ellipszis tréner kézi súlyzók, soroljam még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!