Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék ugy 15kilot...

Fogyni szeretnék ugy 15kilot de sajnos sportra nincs időm valami erdményes fogyit szeretnék tanácsba kapni ami hatásos is, esetle valami segitség?

Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 20:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem el, hogy manapság tízből 8 ember le akar fogyni, de sportra "nincs ideje". Akármikor le akartam dobni 1-2 kg-ot azt főként a sporttal értem el. Anyukám dolgozó nő, egyedül nevel minket (hárman vagyunk tesók), főz, mos, takarít, de ha le akart fogyni mindig szakított hetente 4x-5x 1 órát a mozgásra is. Szóval én nem hiszem, hogy másnak ne lenne ideje sportolni. Csak diétával lefogyhatsz ugyan, de elég sz@rul fogsz festeni, ámde legyen...engem nem zavar ugyan. Viszont mégis azt tanácsolom, hogy sportolj diéta mellé!

20/L

2011. aug. 8. 08:14
 12/13 melcsiboszi ***** válasza:

A "meli" én volnék? Ha igen, akkor csak annyit, hogy szerintem is kell a mozgás, mert sokkal hatásosabb a fogyókúra és látványosabb a fogyás, én is zumbázok, futok, tornázok, stb. pedig pici babám van, és mégis van rá időm. Amit írtam, a diéta, a kérdésre volt a válasz, nem bírálni akartam a kérdezőt meg megmondani neki a frankót, hanem válaszoltam a kérdésére.

Ha nem én vagyok a "meli" akkor bocsi, nem szóltam! :)

2011. aug. 8. 10:28
 13/13 A kérdező kommentje:
na bezzeg tw előtt sem ülök mert 13orákat melozok,aki rendes válaszokat irt annak köszi
2011. aug. 8. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!