Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogyjak le hogy végre...

Mennyit fogyjak le hogy végre én is a csinos alkatú lányok közé tartozzak? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

Has-comb,ezek a problémás területek szerintem. 17 múltam,171 centi magas és a mérleg szerint 62 kiló. úgy gondoltam hogy sulikezdésre egy 2-3 kiló minuszba és beleférek az elfogadható kategóriába de lehet tévedek.

tudom eléggé "segges" vagyok de ez egy sajnálatos családi vonás...

2011. aug. 8. 12:39
1 2 3
 1/24 bix ***** válasza:
100%
szerintem teljesen rendben vagy, mi az életért akarsz te fogyni?
2011. aug. 8. 12:41
 2/24 A kérdező kommentje:
a szüleim pont ugyan ezt mondják :D amúgy az az igazság hogy a körülöttem lévő egykorú és egymagas lányok mind véknyabbak és őket sztárolja mindenki hogy milyen szépek stb és elég szépen egy elnyomva lévő fekete báránynak érzem magam.
2011. aug. 8. 12:46
 3/24 bix ***** válasza:
100%

jah hogy te is a gebe divatringyók közé szeretnél bekerülni? fb-re tölts fürdőruhás képeket fogyjál még 5 kilót és menni fog...

egyébként egy kis mozgás nem ártana, de alapvetően semmi baj nincs veled.

2011. aug. 8. 12:51
 4/24 anonim válasza:
nem néztem a képed, de szerintem semmit. fogadd el magad. ez vagy te. akinek tetszik az jó akinek meg nem azt sajnáld!!!
2011. aug. 8. 12:56
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Én se vagyok kövér, de bár így néznék ki..

Mégis, mit jelent nálad a csinos alkat?

2011. aug. 8. 12:59
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
nEM KELL EGy dekét se fogynod..hamarosan megkomolyodnaka fiúk és akkor te fogsz nekik tetszeni..
2011. aug. 8. 12:59
 7/24 A kérdező kommentje:
félreértettél. nem közéjük akarok tartozni hogy fürdőruhás képekben pózoljak... csak tudod elég önbizalom lehúzó mikor ilyenek vesznek körül ők a szépek stb rám meg már pár ember mondta hogy dagadt vagyok...
2011. aug. 8. 13:00
 8/24 bix ***** válasza:
100%

1: aki erre az alakra azt mondja hogy dagadt az idióta

2: nem kéne ennyire mások visszajelzésén függni 17 éves korban

3: kezdj el valami normális sportot, sokat lendít az önbizalmadon.

neked nem fogyni kell hanem némi önbizalmat magadba erőltetni...

2011. aug. 8. 13:02
 9/24 anonim válasza:
100%

Ne fogyj semmit! A húgomnak is tök ugyanilyen alakja van, ha én le fogyok én is hasonló leszek. Számomra ez a cél. Szerintem tökéletes az alakod. Sokan ölnének is egy ilyen fenékért. ;)

22/L

2011. aug. 8. 13:05
 10/24 A kérdező kommentje:
és milyen sportot ajánlotok? (igazából másfél évig jártam kézilabdára de mostanra abba kellet hagynom egy komolyabb térdsérülés miatt)
2011. aug. 8. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!