Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogyjak le hogy végre...

Mennyit fogyjak le hogy végre én is a csinos alkatú lányok közé tartozzak? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

Has-comb,ezek a problémás területek szerintem. 17 múltam,171 centi magas és a mérleg szerint 62 kiló. úgy gondoltam hogy sulikezdésre egy 2-3 kiló minuszba és beleférek az elfogadható kategóriába de lehet tévedek.

tudom eléggé "segges" vagyok de ez egy sajnálatos családi vonás...

2011. aug. 8. 12:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Csinos vagy, nehogy fogyókúrázz! Sportolj helyette!
2011. aug. 20. 23:43
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
a p.csöm eldobom... ilyen hülye r.ngyók(bocsánat) vettek körül engem is,és mindig én voltam a szürke kisegér... ne fogyj semmiképpen,inkább fogyassz sok vizet(szebb lesz a bőröd) és sportolj valamit(feszesebb leszel) de ettől többet ne csinálj,mert nagyon nagy bajok lesznek... (emiatt lettem anorexiás,így nyár végére végre sikerült belőle kimásznom :S)Sportnak én a bicajt és az úszást javaslom,de amit még tudok ajánlani az a tánc (standard,latin,esetleg modern is-bár ott több a gebe tapasztalataim szerint),már a tömör élvezet miatt is :) Én mindegyiket csináltam,szóval ez alapján ajánlom,nekem eddig a tánc jött be legjobban,de aki a monotonabb sportokat kedveli,annak az úszás tökjó,aki meg nem akar edzésre járni,szerezzen be egy szobabicajt,és otthon heti 3-4 x 1 órát tekerje azt :D Futhatsz is,bár én azt gyűlöltem,de lehet hogy neked kedvenced lenne :P
2011. aug. 21. 00:02
 23/24 anonim ***** válasza:

Ha nem tetszik az alakod, szerintem is sportolj. Jó feneked van alkatilag, formás, nem lapos. Tornázz Rubint Rékára, és egyél mellette fehérjedús kajákat zöldséggel. (torna után ugy hamarabb lesz eredmény) csirkemell, pulykamell, hal+ párolt hagyma, répa, cukkini, és egy kis marok kukorica, pipi paracsinyommal isteni finom!! :)

Ne akarj gebe lenni, anorexiás vagyok, én is így keztem. Én 166 cmhez voltam 59 kilo, most 45 vagyok, a legkisebb súlyom 40 volt. (korházba)

2011. aug. 21. 08:10
 24/24 qwertzu10 válasza:
100%
Mi az h segges???Az hogy szép?:D örülj neki
2011. szept. 3. 00:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!