Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogyjak le hogy végre...

Mennyit fogyjak le hogy végre én is a csinos alkatú lányok közé tartozzak? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

Has-comb,ezek a problémás területek szerintem. 17 múltam,171 centi magas és a mérleg szerint 62 kiló. úgy gondoltam hogy sulikezdésre egy 2-3 kiló minuszba és beleférek az elfogadható kategóriába de lehet tévedek.

tudom eléggé "segges" vagyok de ez egy sajnálatos családi vonás...

2011. aug. 8. 12:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell fogynod egy dekát se, szép alakod van, a sport persze nem árt.

Honnan veszed, hogy a véznaságuk miatt népszerűek azok a lányok?

Ha ennyire nincs önbizalmad, -2, -5, -sok kilóval se lesz, cserébe beleeshetsz abba az igen ocsmány csapdába, amikor az önbizalomhiányos leányzó a SZÉPSÉGET a VÉZNASÁGGAL azonosítja, és a normális, szép testalkat undorítóvá, félelmetessé, kerülendővé válik, ha ehhez még hozzájön pár veszélyeztető családi / lelki háttér, bizony kialakulhat egy testképzavar.

Lehet, hogy azok között a "szép lányok" között is akad bőven, aki pont ilyen csapdában vergődik, csak te nyilván nem látsz bele a fejükbe. Kívül mosolyog, ribancként pózolgat, közben meg valójában kétségbeesetten küzd minden egyes bókért, pozitív megerősítésért, retteg a hízástól, esetleg a személyes poklát éli át...

Fogadd el magad, és sugárzóbb, szebb leszel náluk.

2011. aug. 8. 13:40
 12/24 anonim válasza:
100%
Jól nézel ki és nem vagy "segges" !!
2011. aug. 8. 13:54
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
csinos alkatú vagy, nem kell fogynod
2011. aug. 8. 14:03
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Dehát csinos alkatú vagy! :O
2011. aug. 9. 09:07
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen alakom lenne én lennék a legboldogabb nő a világon!Nagyon dögös csinos vagy!

Nem kell 1 grammot sem fogynod!

2011. aug. 12. 02:08
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak igy néznék ki....nagyon csinos vagy..és vékony ..nem kell fogynod!!!
2011. aug. 20. 16:37
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát komolyan nesutulj !! :O

Én ilyen alakkal olyan de olyan boldog lennék.*_*

Basszus,ne mondd hogy nem látod :D

2011. aug. 20. 19:12
 18/24 anonim ***** válasza:

remélem, hülyéskedsz. 175 cm vayok, 51 kiló, és amióta az eszem tudom, gyönyörű, formás alakról álmodok, nem ilyen gebelú alakról mint az enyém (lisztérzékeny vagyok). mikor megláttam a képed, majdnem dührohamot kaptam. GYÖNYÖRŰ az alakod, világos? remélem, érthetően fejeztem ki, ritka CSINOS alakod van, és aki mást mond, az egy BAROM. a kis gebékkel meg nem kell foglalkozni, pont az javítson az önbizalmadon, hogy a fiúk lassan fel fognak ébredni, és akkor te leszel a legcsinosabb lány a világon számukra. érthetőőőőő??:)

16/L

2011. aug. 20. 20:10
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

nyámiii :DD

nagyon jó vagy kislány ;)

ne hallgass a hülyékre!!!!

2011. aug. 20. 20:30
 20/24 anonim ***** válasza:
78%
De te pont azt mondod, hogy mert szépek.. ha randa vagy és unalmas akkor lehetsz akármilyen vékony
2011. aug. 20. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!