Mennyit fogyjak le hogy végre én is a csinos alkatú lányok közé tartozzak? (kép lent)
Has-comb,ezek a problémás területek szerintem. 17 múltam,171 centi magas és a mérleg szerint 62 kiló. úgy gondoltam hogy sulikezdésre egy 2-3 kiló minuszba és beleférek az elfogadható kategóriába de lehet tévedek.
tudom eléggé "segges" vagyok de ez egy sajnálatos családi vonás...
Nem kell fogynod egy dekát se, szép alakod van, a sport persze nem árt.
Honnan veszed, hogy a véznaságuk miatt népszerűek azok a lányok?
Ha ennyire nincs önbizalmad, -2, -5, -sok kilóval se lesz, cserébe beleeshetsz abba az igen ocsmány csapdába, amikor az önbizalomhiányos leányzó a SZÉPSÉGET a VÉZNASÁGGAL azonosítja, és a normális, szép testalkat undorítóvá, félelmetessé, kerülendővé válik, ha ehhez még hozzájön pár veszélyeztető családi / lelki háttér, bizony kialakulhat egy testképzavar.
Lehet, hogy azok között a "szép lányok" között is akad bőven, aki pont ilyen csapdában vergődik, csak te nyilván nem látsz bele a fejükbe. Kívül mosolyog, ribancként pózolgat, közben meg valójában kétségbeesetten küzd minden egyes bókért, pozitív megerősítésért, retteg a hízástól, esetleg a személyes poklát éli át...
Fogadd el magad, és sugárzóbb, szebb leszel náluk.
Ilyen alakom lenne én lennék a legboldogabb nő a világon!Nagyon dögös csinos vagy!
Nem kell 1 grammot sem fogynod!
Hát komolyan nesutulj !! :O
Én ilyen alakkal olyan de olyan boldog lennék.*_*
Basszus,ne mondd hogy nem látod :D
remélem, hülyéskedsz. 175 cm vayok, 51 kiló, és amióta az eszem tudom, gyönyörű, formás alakról álmodok, nem ilyen gebelú alakról mint az enyém (lisztérzékeny vagyok). mikor megláttam a képed, majdnem dührohamot kaptam. GYÖNYÖRŰ az alakod, világos? remélem, érthetően fejeztem ki, ritka CSINOS alakod van, és aki mást mond, az egy BAROM. a kis gebékkel meg nem kell foglalkozni, pont az javítson az önbizalmadon, hogy a fiúk lassan fel fognak ébredni, és akkor te leszel a legcsinosabb lány a világon számukra. érthetőőőőő??:)
16/L
nyámiii :DD
nagyon jó vagy kislány ;)
ne hallgass a hülyékre!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!