Ezzel a módszerrel lefogyhatok végre?
már régóta fogyózgatok de csak lassú és kevés eredményt értem el.
egy 3napos teljesen csak gyümölcskúra, és a 4. víznap, hogy méregtelenítsek, aztán áttérek a testkontrollos életmódra. (ez NEM a béres alexandrás súlykontroll, ez egy egészséges életmód)
hetente kétszer eljárok alakformáló táncokra (zumba, basic step, zsírégető stb) heti egy óra néptánc és azon a napon amikor nem csinálok semmilyen külön mozgást, akkor elliptikus trénerezek, bicajozok, vagy futok.
izmosodni szeretnék, meg fogyni is. fogyni kb. derékból 5-6 centit ZSÍRBÓL, a comb meg mindegy hány cm, csak izom legyen rajta és minimális zsír.
Neked ez kb szerintem 5-6 hónap, de nem így.
Fogyoznod nem kell de keményen sportolnod és persze nem halálra zabálnod magadat.
Hasadon látszik hogy lejebb kell adni és ahogy érzem izmosabb akarsz lenni.
egyszerüen ezzel a képpel vonulj be egy fitnes termbe és mond el hogy ilyen alakot akarsz, és segítsenek neked. így pár hónap alatt lehet ilyen tested de szerintem minimum napi 2-3 óra munka.
"Hátránya, hogy a gabona és a gabonából készült termékek - tészta, kenyér - háttérbe szorulnak, pedig ezek nemcsak fontos B-vitaminokat és folsavat tartalmaznak, hanem ballasztanyagokat is, amelyek hatékonyabban képesek megvédeni a betegségektől, mint a zöldségekben és gyümölcsökben lévő ballasztanyagok. Az étrend szerint nem szabad túlzásba vinni a sajtot - ami fontos kalciumforrás - és a halat sem - ami pedig sok jódot tartalmaz -, mert a gabonához hasonlóan savképzőnek számítanak. Az elválasztó étrenden élők esetén az ásványi anyagok tekintetében jelentős hiány alakulhat ki, ezért hosszú időn át nem ajánlott az elválasztó étrend szabályainak követése! Ha betartunk néhány alapszabályt, érdemes kipróbálni a szétválasztó diétát is."
a 2x ugyanaz link helyett ezt akartam, bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!