Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alakomról?...

Mit gondoltok az alakomról? Hány cm-t kéne fogynom még ahhoz, hogy ilyesmi modell legyek (lent több)?

Figyelt kérdés

175 cm vagyok, 61,5 kg. 15 éves vagyok

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

jövőhét vasárnap megyek modellválogatásra! naponta maximum 1000 kalória fogyasztásával (délig szénhidrát, délben ebéd a suliban, uzsi 3-4 körül fehérje, és onnantól kezdve már semmit nem eszek) lefogyhatok ilyenre? mindennap tornázok , és vagy futok, vagy ugrókötelezek.

[link] (itt a képek végénél vannak fürdőruhás képek!)

ja, és március végén így néztem ki, a fogyás azért látható?

[link]

2011. máj. 9. 17:04
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:
szia sztem tökjó alakod van de húzd be a hasad ! főleg az oldal fotón látszik hogy nagyon kiengeded a hasad, csak húzd be és máris jobb ! olyan pedig ne akarj lenni mint az a modell mert az már anorexia ! nézd a combját..
2011. aug. 9. 21:57
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Nos, mi volt? Híres modell lettél azóta?
2012. máj. 22. 22:21
 33/33 anonim válasza:

"Bocsi, de szerintem összekevered a kettőt.

A stria a rózsaszínes csík, ami látható a hasadon, és az általában ott szokott előjönni, ahol hurkás vagy igen, néha halványodik, ahogy te is írtad, de ez biztos h az.Szerintem a combodon pedig narancsbőr van, amit ezzel keversz, de kitudja, oda nem látok :) De a hasadon ahogy így néztem biztos h az van, de egyébként csinos az alkatos és idővel elérheted amit akarsz, akaraterő sok kell...:)"

Őőő, te most ugye viccelsz? :DDDD Ez nem stria. :) A stria kérlekszépen nem csak hurkás részeken alakul ki, hanem pl. hirtelen növéstől is simán megrepedhet az ember bőre. A hasamon nekem is vannak ilyen csíkjaim, ha ülök egy ideig, pedig cérnának vagyok becézve. Ez nem stria, az a lényeg. :) Kedves kérdező, szerintem szép alakod van, maximum a hasad az, ami egy picit sok a modellkedéshez, de az olyan 1-2-3 kg-val már simán korrigálható, de így szimplán egészséges, normális testalkatú vagy. Kíváncsi lennék azért, mi van veled azóta, bejutottál-e? :)

2012. nov. 3. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!