Mit gondoltok az alakomról? Hány cm-t kéne fogynom még ahhoz, hogy ilyesmi modell legyek (lent több)?
175 cm vagyok, 61,5 kg. 15 éves vagyok
jövőhét vasárnap megyek modellválogatásra! naponta maximum 1000 kalória fogyasztásával (délig szénhidrát, délben ebéd a suliban, uzsi 3-4 körül fehérje, és onnantól kezdve már semmit nem eszek) lefogyhatok ilyenre? mindennap tornázok , és vagy futok, vagy ugrókötelezek.
[link] (itt a képek végénél vannak fürdőruhás képek!)
ja, és március végén így néztem ki, a fogyás azért látható?
"Bocsi, de szerintem összekevered a kettőt.
A stria a rózsaszínes csík, ami látható a hasadon, és az általában ott szokott előjönni, ahol hurkás vagy igen, néha halványodik, ahogy te is írtad, de ez biztos h az.Szerintem a combodon pedig narancsbőr van, amit ezzel keversz, de kitudja, oda nem látok :) De a hasadon ahogy így néztem biztos h az van, de egyébként csinos az alkatos és idővel elérheted amit akarsz, akaraterő sok kell...:)"
Őőő, te most ugye viccelsz? :DDDD Ez nem stria. :) A stria kérlekszépen nem csak hurkás részeken alakul ki, hanem pl. hirtelen növéstől is simán megrepedhet az ember bőre. A hasamon nekem is vannak ilyen csíkjaim, ha ülök egy ideig, pedig cérnának vagyok becézve. Ez nem stria, az a lényeg. :) Kedves kérdező, szerintem szép alakod van, maximum a hasad az, ami egy picit sok a modellkedéshez, de az olyan 1-2-3 kg-val már simán korrigálható, de így szimplán egészséges, normális testalkatú vagy. Kíváncsi lennék azért, mi van veled azóta, bejutottál-e? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!