Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alakomról?...

Mit gondoltok az alakomról? Hány cm-t kéne fogynom még ahhoz, hogy ilyesmi modell legyek (lent több)?

Figyelt kérdés

175 cm vagyok, 61,5 kg. 15 éves vagyok

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

jövőhét vasárnap megyek modellválogatásra! naponta maximum 1000 kalória fogyasztásával (délig szénhidrát, délben ebéd a suliban, uzsi 3-4 körül fehérje, és onnantól kezdve már semmit nem eszek) lefogyhatok ilyenre? mindennap tornázok , és vagy futok, vagy ugrókötelezek.

[link] (itt a képek végénél vannak fürdőruhás képek!)

ja, és március végén így néztem ki, a fogyás azért látható?

[link]

2011. máj. 9. 17:04
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább ne éld bele magad a modellkedésbe.
2011. máj. 9. 17:16
 12/33 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló te aztán megmondtad!először is vagy te magad is nagyon el vagy tévedve,vagy csak szimplán hülye vagy,már boccs.Egy:nem kövér,hanem jelenleg normál testalkatú,és modell szeretne lenni.Ott ugye meg a 45-50 kgs lányok a jók,olyan 170-175 cm magasan.Másodszor is szerintem minden értelmes fogyókúrázó tudja,hogy a reggelit NEM szabad kihagyni,mert akkor nem indul be a szervezeted és az anyagcseréd normálisan,plussz reggelire picivel többet is lehet enni.Én azt ajánlom,hogy próbálj meg normálisan,d egészséges ételekből enni!Sportolással természetesen.Vacsorára azt tudom mondani,hogy hatkor kezdj neki enni,én pl két darab barnakenyeres pirítóst eszek kefirrel meg valami kisebb felvágottal,sajttal.
2011. máj. 9. 17:17
 13/33 anonim ***** válasza:
Nem kövér. Amorf.
2011. máj. 9. 17:17
 14/33 anonim ***** válasza:
Szerintem a hasad nagy, a fenekes pedig lapos. Ne koplalj(amit csinálsz,az közel áll hozzá), hanem fuss és lépcsözz sokat.
2011. máj. 9. 17:18
 15/33 A kérdező kommentje:
az ilyen alap kajákat persze hogy kerülöm, mondomhogy úgy fogyózom ahogy fent leírtam!!
2011. máj. 9. 17:41
 16/33 anonim ***** válasza:

Nem lennél jó modellnek,mivel túl rövid a törzsed és nem vagy elég légies...

De amúgy nem vagy kövér,csini vagy de modellnek nem jó.

17/33 anonim ***** válasza:
reggeliz gyümölcsöt és délig semmi mást ne egyél délben egyél ami jól esik de ne legyen síros az nem jó délután zöldség vagy gyümölcs vagy esetleg egy natúr joghurt este pedig csak hatig esetleg fél hétig vacsizz akkor valami könnyü kaját egyél pl. zöldséges kaját és a mindennap tornázol vagy sportolsz akkor szerintem 1-2 cm le tudsz adni vasárnapik én ezt tanácsolom!
 18/33 anonim ***** válasza:

Megjelepett a súlyod, mert a képek alapján nekem 65 kg-osnak tűnsz. Az alakod nem rossz, de sajnos nincs rajta izom szinte semmi. Nagyon sokat kellene formásodnod, ha a modell szakmában labdába akarsz rúgni. A diéta mellett, kardió és súlyzós edzésre is szükséged lesz. A válogatóra feltétlenül menj el, mert nem lehet tudni mi a felhozatal, és lehet könnyedén továbbjutsz!!!Ha sikerül, akkor szakemberek pontosan elmondják mit hogy kell csinálni, hogy az általuk elvárt eredményt elérd. Fontos, hogy a válogatóra, nagyon trendin menny! Járju után mi a mostani trend, amúgy a visszafogott, naturális színek: bézs, drap, világos mályva, világos barna, fehér, kevés sötét barna (kiegészítőknek). A sminkednek is ezt a színvilágot kell tükröznie, ne legyen erős a sminked, lássak a valódi arcot. Bár nagyon sok válogatóra tilos sminket felkenni, de nagyon sok nő mégis megteszi. Ha feltétel, te ne sminkeld ki magad tényleg, mert azt gonodljá rólad, önfejű vagy, nem hallgatsz az előírásokrak és hosszútávon egy ilyen embert nehéz irányítani.

Sok sikert!

2011. máj. 9. 17:47
 19/33 anonim ***** válasza:

Ez milyen modellválogatás?Bikinis?

Szerintem is felvehetnél némi izmot, a hasad viszont nagyon csúnya, így biztos nem fog sikerülni, ha bikinis lesz

2011. máj. 9. 18:08
 20/33 anonim ***** válasza:
Ne menj modellnek szerintem sem.
2011. máj. 9. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!