Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alakomról?...

Mit gondoltok az alakomról? Hány cm-t kéne fogynom még ahhoz, hogy ilyesmi modell legyek (lent több)?

Figyelt kérdés

175 cm vagyok, 61,5 kg. 15 éves vagyok

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

jövőhét vasárnap megyek modellválogatásra! naponta maximum 1000 kalória fogyasztásával (délig szénhidrát, délben ebéd a suliban, uzsi 3-4 körül fehérje, és onnantól kezdve már semmit nem eszek) lefogyhatok ilyenre? mindennap tornázok , és vagy futok, vagy ugrókötelezek.

[link] (itt a képek végénél vannak fürdőruhás képek!)

ja, és március végén így néztem ki, a fogyás azért látható?

[link]

2011. máj. 9. 17:04
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
nem muszáj hogy pont úgy nézzek ki mint az a modell, csak most 69-es csípőm van, szeretnék 63-asat, jövőhét vasárnapig sikerülhet??
2011. máj. 9. 17:06
 2/33 anonim ***** válasza:
szerintem nem
2011. máj. 9. 17:08
 3/33 anonim ***** válasza:
Úgy értetted te is,hogy derekad,nem!!!??
2011. máj. 9. 17:12
 4/33 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem sem, azért te nem 1-2 cm-t akarsz:(

Egyébként a striáidat vmivel kezeled a hasadon?Csak mert nekem kicsit feltűnően nagyon látszik és egy modellválogatáson azért kicsit kritikusabban nézik, ha bikiniben is leszel.De nehogy sértésnek vedd nem azért mondtam!!!!

2011. máj. 9. 17:12
 5/33 anonim ***** válasza:
33%
fogadd el önmagadat olyannak amilyen vagy; gyalogolj ha van választásod és időd, ne zabálj össze vissza, este 8 után max. gyümölcsöt egyél, délután se zabálj mindig édességet, se chipszet; sok gyümölcsöt egyél meg zöldséget, délben kajálj be... aztán vacsorára egyél valami könnyűt... s ha kibírod reggeli nélkül, akkor ne egyél reggelit, csak ebédet meg vacsorát, és lám lám... máris nem leszel kövér..
2011. máj. 9. 17:13
 6/33 anonim válasza:
Jó alakod van :) És szerintem sikerülhet :) Sok sikert!
2011. máj. 9. 17:14
 7/33 anonim ***** válasza:
jézus de randa a modell... istenem.. miért kell mindig modellnek lenni... hülyeség az egész!
2011. máj. 9. 17:14
 8/33 anonim ***** válasza:
Miért kell azt mondani erre az alakra,hogy kövér?
2011. máj. 9. 17:15
 9/33 anonim ***** válasza:
Napi többször egyél keveset, és nehogy kihagyd a reggelit, mert nagyon fontos!Akkor ehetsz többet, délután pedig inkább már csak fehérjét.Egyébként szerintem szép alakod van
 10/33 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj nincs az alakoddal. Sportolj. Meg kerüld acsokit, chipset, mekis kajákat édességeket.
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!