Mit gondoltok az alakomról? Hány cm-t kéne fogynom még ahhoz, hogy ilyesmi modell legyek (lent több)?
Figyelt kérdés
175 cm vagyok, 61,5 kg. 15 éves vagyok
jövőhét vasárnap megyek modellválogatásra! naponta maximum 1000 kalória fogyasztásával (délig szénhidrát, délben ebéd a suliban, uzsi 3-4 körül fehérje, és onnantól kezdve már semmit nem eszek) lefogyhatok ilyenre? mindennap tornázok , és vagy futok, vagy ugrókötelezek.
[link] (itt a képek végénél vannak fürdőruhás képek!)
ja, és március végén így néztem ki, a fogyás azért látható?
2011. máj. 9. 17:04
1/33 A kérdező kommentje:
nem muszáj hogy pont úgy nézzek ki mint az a modell, csak most 69-es csípőm van, szeretnék 63-asat, jövőhét vasárnapig sikerülhet??
2011. máj. 9. 17:06
3/33 anonim válasza:
Úgy értetted te is,hogy derekad,nem!!!??
4/33 anonim válasza:
Szerintem sem, azért te nem 1-2 cm-t akarsz:(
Egyébként a striáidat vmivel kezeled a hasadon?Csak mert nekem kicsit feltűnően nagyon látszik és egy modellválogatáson azért kicsit kritikusabban nézik, ha bikiniben is leszel.De nehogy sértésnek vedd nem azért mondtam!!!!
5/33 anonim válasza:
fogadd el önmagadat olyannak amilyen vagy; gyalogolj ha van választásod és időd, ne zabálj össze vissza, este 8 után max. gyümölcsöt egyél, délután se zabálj mindig édességet, se chipszet; sok gyümölcsöt egyél meg zöldséget, délben kajálj be... aztán vacsorára egyél valami könnyűt... s ha kibírod reggeli nélkül, akkor ne egyél reggelit, csak ebédet meg vacsorát, és lám lám... máris nem leszel kövér..
6/33 anonim válasza:
Jó alakod van :) És szerintem sikerülhet :) Sok sikert!
7/33 anonim válasza:
jézus de randa a modell... istenem.. miért kell mindig modellnek lenni... hülyeség az egész!
8/33 anonim válasza:
Miért kell azt mondani erre az alakra,hogy kövér?
9/33 anonim válasza:
Napi többször egyél keveset, és nehogy kihagyd a reggelit, mert nagyon fontos!Akkor ehetsz többet, délután pedig inkább már csak fehérjét.Egyébként szerintem szép alakod van
10/33 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs az alakoddal. Sportolj. Meg kerüld acsokit, chipset, mekis kajákat édességeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!