Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1,65 m; 54 kg. ez soknak számít?

1,65 m; 54 kg. ez soknak számít?

Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 16:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
nem vagyok vastagabb csontú.. anyukám szerint..óó hát még hiznod kéne..na nem... az ő vélemyényére már nem nagyon adok mert nem minden esetben van igaza.
2011. máj. 8. 17:22
 12/18 anonim ***** válasza:

71 kg vagyok ugyanehhez a magassághoz, és 59-60-ra szeretnék lefogyni.

De az én vagyok...

2011. máj. 8. 20:10
 13/18 A kérdező kommentje:
fogyjunk együtt :)
2011. máj. 8. 20:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Bizony, akik azt mondják, hogy bizony, van rajtad /rajtuk felesleg ezekkel a paraméterekkel, azok bizony tévednek, mert bizony tökéletes a magasságodhoz ez a súly. Ennyi. Bizonyosan.
2011. máj. 9. 11:00
 15/18 anonim ***** válasza:
11:00 te tévedsz. Rajtam igenis van plusz.
2011. máj. 9. 12:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Most, hogy mondod, hogy futó voltál, meg hogy sok izom, stb, inkább képet kéne küldj, mert lehetsz akár vékony és nagyon izmos is, és "súlyosabb" is emiatt, mert az izom nehéz, bár én nem tudom így eldönteni, hogy mennyi a jó, de egy kép jó lenne:)
2011. máj. 9. 13:04
 17/18 anonim ***** válasza:
én is ilyen magas vagyok és télen még 52 kg voltam,de úgy hogy egész nap zabáltam,rosszul voltam már annyit ettem:D nagyon rossz volt.(de sportoltam is mindig)52 fölé viszont sehogy se tudtam menni.most 47.5kg vagyok,már elegem lett az evésből ezek után.meg jött a szép idő,még többet kint vagyok és sportolok.ja meg nem eszek csokit mert meguntam se semmi édességet,max gyümölcslevet.minden nap futok fél-1órát.táncolok is szóval a sport fontos.én úgy csinálom,hogy délelótt óránként eszek a suliba xD komolyan végigeszem az egészet :D de azért nem akármit..minden szünetben egy alma vagy egy marék mandula vagy más mag vagy répa vagy banán vagy bármilyen gyümölcsből egyet.így aztán éhes se vagyok.mikor hazaérek ebédelek főzeléket és salátát vagy rizst,attól függ.de salátát mindig :) aztán délután iszok gyümölcslevet vagy eszek egy gyümit uzsira.utána edzek,aztán meg nem vagyok éhes.vagy ha éhes lennék eszek még egy szendvicset(de csak teljes kiőrlésű kenyérből sok zöldséggel) vagy eszek egy almát,amit találok..én húst nem eszek.egészen egyszerű.
2011. máj. 9. 13:24
 18/18 A kérdező kommentje:

köszike ezek hasznos válaszok.

képet NEM közlök.

csak szeretnék fogyni. olyan modellalkat-szerűre. szeretnék vékonyabb lenni

2011. máj. 9. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!