Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1,65 m; 54 kg. ez soknak számít?

1,65 m; 54 kg. ez soknak számít?

Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 16:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
egészséges, esztétikailag lehet hogy van rajtad 3-4 kg, de hizlaló kaják elhagyásával, és sok sporttal elérheted
2011. máj. 8. 16:51
 2/18 anonim ***** válasza:
51%
Ez már sovány én vagyok 154 cm és 50 kg.
2011. máj. 8. 16:53
 3/18 A kérdező kommentje:

kösz a gyors válaszért.

kövérnek érzem magam. fogyni szeretnék kb 48 kilóra. lehetőleg nyárra.

nem akarok ilyen 90 napos meg ilyen hülye fogyókúrákat csinálni...mert a gyümölcsnapon hasmenést kapnék, eléggé érzékeny vagyok erre.

igyekszem sportolni, régebben futottam napi több km-t és az volt a bajom hogy túlságosan izmos lett a lábam,..ezért leálltam a futással.

de semmi más sportot nem találtam ami vékonyít és nem egyből a lábam izmosodik..

2011. máj. 8. 16:54
 4/18 anonim ***** válasza:
48? Én ennyivel úgy néztem ki,mint aki szakad összefelé, alig volt mellem, kint volt az összes bordám. :D Alig vártam hízzak vissza egy kicsit. 53 vagyok, ez most tökéletes.
2011. máj. 8. 17:10
 5/18 anonim ***** válasza:
165 centihez KB 55 kiló az optimális, így pont jó, ne nagyon akarj fogyni.
2011. máj. 8. 17:11
 6/18 anonim ***** válasza:
Hát, pedig az izom sokkal szebb, mint ha hájas, vagy éppen csonti lennél. Egyébként ha hasról akarsz felülés, ha lábról,stb, keress valami célzott zsírégető edzéstervet.. De izom szerintem előbb-utóbb lesz izom..
2011. máj. 8. 17:11
 7/18 anonim ***** válasza:
50 alá semmiképp ne fogyj, a futással meg nemtudom mi a bajod, sztem nemgáz ha izmosodik kicsit a lábad
2011. máj. 8. 17:12
 8/18 A kérdező kommentje:

nem eszem chipset, csokoládét. gyorsétterembe nem járok, asszem oviba ettem ott előszőr és szerintem utoljára. :D

kaja amit anyukám főz, az nekem bőven elég meg minden nap egy alma.

napi 3szor eszem 1 suliba szendvics meg alma 2. itthon ebéd..(leves főétel) 3. vmi ami ebédről maradt de ujabban nem is szoktam enni 3.ra..

2011. máj. 8. 17:15
 9/18 anonim ***** válasza:
én 1,66m vagyok és 54 kg körül és bizony rajtam is van felesleg. Szoktam futni, és akkor szép formás leszek és nem hájas. Talán te vastagabb csontú vagy, vagy alapból izmosabb, mert én inkább szálkásodok.
2011. máj. 8. 17:17
 10/18 A kérdező kommentje:

nagyon izmos volt a lábam,mint egy rövidtávfutónak,, az voltam még 2 éve..és nem nagyon tetszett

..

amugy nem vagyok annyira kövér..csak zavar..és fogyni szeretnék..6 kg-t.

adtok tippeket.??? (az ilyet hogy napi x liter víz ilyen tippet ne ezt ismerem)

2011. máj. 8. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!