15 éves lány vagyok,160cm és 49kg, hetente hány kiló minusz az ideális számomra?
Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 18:43
21/26 anonim válasza:
most ugy őszintén????normális vagy? o.O
160cm-rel 49kg az krvavékony!nemtudom...lehet h máshogy oszlik el rajtad de akkor sem lehet rajtad felesleg ilyen aránnyal.Egyáltalán ne fogyókúrázz vagy ha mindenképp akarsz akk mondjuk hagyd ki a vacsit és egyél helyette gyümölcsöt.rohadtsokat tudsz vele fogyni.
23/26 anonim válasza:
Tudod mi az anorexia?
Szerintem felesleges fogynod!
40kilós arányos?Ne már!Ez tudod hogy milyen egészségtelen?
24/26 A kérdező kommentje:
Nem kamu bmeg,de azóta sikerült fogynom,szóval...
2011. dec. 17. 21:03
25/26 anonim válasza:
Nem értem miért kell dicsekedned a súlyoddal, és játszanod a fejed, hogy túl kövér vagy
26/26 A kérdező kommentje:
Nem dicsekedtem... -.- Tényleg duci voltam,de most már nagyjából megfelelő a súlyom,és nem értem miért probléma az,ha magamnak és másoknak is tetszeni akarok.:S
2012. jan. 14. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!