13 éves lány vagyok.164 cm magas és 60 kg. Hány kilot kell fogynom ahoz hogy a testsúlyom ideális legyen?
Figyelt kérdés
2011. márc. 31. 18:26
1/13 anonim válasza:
Szia! A google-ba írd be hogy bmi számítás. Ezzel ki tudod számolni a számodra ideális testsúlyt. De szerintem a tied pont jó, max. 1-2 kiló.
Szép napot!
2/13 anonim válasza:
Szia! Szerintem olyan 55 kg-nak kellene lenned... én 15 éves vagyok 168 cm magas és 47 kg és mégis dagadtnak érzem magam de te tudod... :)
3/13 anonim válasza:
13 évesen ez a testsúly teljesen ideális. Ha nem vagy elégedett az alakoddal, mozogj többet.
4/13 anonim válasza:
Másodiknak meg üzenem, hogy ideje felkeresni a doktorbácsit.
6/13 anonim válasza:
Második válaszolónak pszichológust javaslok,mert anorexia-gyanús,neked meg azt mondom,semmi baj nincsen veled! Ha nem vagy elégedett,akkor kezdj valami jó kis sportba, kicsit figyelj oda arra,mit és mennyit eszel,de még fejlődsz,úgyhogy hidd el,fog ez még változni! :)
7/13 anonim válasza:
Második, hogy csinálod? :(
Én is 15 éves vagyok, 174 cm és 59 kg... Hh egyesek egyszerűen nem híznak??? Hiába fogyózom, nem megy lejjebb :(
8/13 anonim válasza:
én 175 centi vagyok, 59 vagyok (63-ról indultam), és legalább 55 akarok lenni, ha nem kevesebb, te meg annyita vagy mint én most,és sokkal alacsonyabb. én is 13 vagyok. én kövérnek érzem magam...
9/13 anonim válasza:
Mindenkinek üzenem, aki 170+ centi és 50 vagy kevesebb kiló szeretne lenni, hogy költözzön el Etiópiába, és valóra válhatja az álmait. És mindenki másnak tesznek vele egy szívességet.
10/13 anonim válasza:
Úristen milyen hozzászólások vannak itt... 175 centihez kevesebb mint 55 kg? 168-hoz 47? 174-hez 59 kg és fogyózik? Tessék sportolni és egészségesen étkezni, hagyjátok a fagyókúrát ennyi idősen és a mérleget is...
Kérdező, szerintem normális a súlyod, fogyókúrázni semmiképpen se kell, igaza van a 3.-nak, ha te soknak találod, mozogj, esetleg egyél kevesebb édességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!