15 éves lány vagyok,160cm és 49kg, hetente hány kiló minusz az ideális számomra?
Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 18:43
1/26 anonim válasza:
Szerintem semennyi. Pont ideális a súlyod. Ha nem vagy elégedett az alakoddal, akkor inkább célzottan gyúrj azokra a részekre.
2/26 anonim válasza:
Szerintem heti 0 kg, ha nem vagy megelégedve az alakoddal, sportolj.
3/26 anonim válasza:
egészségi szempontból nincs rajtad felesleg, szem szerint, divat szerint 3-4 kg, de egészséges életmóddal, sporttal el tudod érni.
4/26 anonim válasza:
ha már minusz akkor eleve nem ideális nálad .. :)
5/26 Tyler913 válasza:
49 kg-bol nem tudom,hova akarsz meg fogyni.Mar igy is eleg vekony vagy szerintem.Inkabb sportolj,es egyel rendesen!
6/26 A kérdező kommentje:
Hát a testem többi részéhez képest szerintem eléggé vastag a combom és nagy a fenekem.
2011. máj. 7. 20:27
7/26 anonim válasza:
Ilyen emberek ,miért írogatnak ide ? Majd gyere vissza akkor ha 30 kiló felesleged lesz !
8/26 Tyler913 válasza:
Semmi baj a vastag combbal es a nagy popsival,ezt ferfikent mondom.Csak feszes legyen,es akkor akarmekkora lehet.Inkabb egeszseges,vastag combjaid legyenek,ha mar olyan a genetikad,mint palcikalabad.
Inkabb szedj fel egy kicsit felsotestre,akkor mar kevesbe lesz aranytalan.
9/26 anonim válasza:
Ezt a kérdést úgy tetted fel, mintha legalább egy tízest le akarnál dobni...
10/26 A kérdező kommentje:
Le is akarok...
2011. máj. 8. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!