Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15 éves lány vagyok,160cm és...

15 éves lány vagyok,160cm és 49kg, hetente hány kiló minusz az ideális számomra?

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 18:43
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Az egyik barinőm ugyanilyen magas csak 40 kg és tök arányos.Én is olyan akarok lenni...
2011. máj. 8. 11:27
 12/26 Tyler913 ***** válasza:
100%

Csakhogy ez nem igy mukodik.Kulonbozo genetika,csontozat,hormonszint,stb.Lehet,hogy a barinod ugy van "megtervezve",hogy ilyen sovany legyen,nalad viszont ez mar nem lenne termeszetes.Ne masokhoz hasonlitsd magad! Az adatok alapjan egyaltalan nem vagy kover,sot mi tobb,a sovanysag hataran mozogsz,ha ennel jobban lefogysz,csontvaz leszel.Es komolyan mondom,az szinte senkinek nem tetszik.Es ezt ferfikent mondom,nem dagi csajkent,aki csak mentegetni probalja magat.

Jo lenne amugy,ha feltennel egy kepet,akkor jobban meg tudnank mondani,hogy aranyos vagy-e,vagy nem.

2011. máj. 8. 16:28
 13/26 A kérdező kommentje:
Ha nem haragszol nem teszek fel magamról képet. És akkor csak annyit szeretnék kérdezni,hogy milyen gyakorlatokkal fogyhatnék combból és fenékből??????
2011. máj. 8. 21:29
 14/26 Tyler913 ***** válasza:

Nem haragszom:) Amugy nem pedosagbol kertem volna,hogy tegyel fel kepet,csak jo esellyel megnyugtattalak volna,hogy nincs baj az alakoddal.

Helyi fogyasztas nem letezik,nincs olyan,hogy csak egy helyrol fogysz.Viszont vannak olyan gyakorlatok,amelyekkel formasabba,feszesebbe teheted a combodat es a popsidat.

Lassan itt a nyar,ajanlom a bicajozast,ill. a kitores nevu gyakorlatot (nezz utana a neten),ami direkt "fenekkerekitesre" jo.De van par testepito oldal,ahol direkt noknek szolo cikkek ill. gyakorlatok vannak osszeszedve,nezz korul.

2011. máj. 8. 22:03
 15/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged!:)
2011. máj. 8. 22:05
 16/26 anonim válasza:
Az arányos testalkat kilóktól független, és a genetikának köszönhető. Nem biztos, hogy fenékről vagy combról fogsz fogyni, ha eleve azt tartod erősebbnek. Valószínű, hogy inkább a felsőtested aszalódik a fogyástól, ha ilyan alkat vagy. 160 centihez 44 kiló voltam, és úgy néztem ki, mint most Törőcsik Mari. Híztam 5 kilót, és újra megnéznek a pasik! Sportolj, hogy feszes legyen a bőröd és az izmod, és maradj legalább 49-50 kiló, különben pár év múlva eltűnnek vagy lógni fognak a melleid, és olyan leszel, mint egy aszalt szilva! A lapos fenék különben is gusztustalan.
2011. máj. 14. 05:54
 17/26 anonim válasza:

Szia!

Először: a testsúlyod teljesen ideális!

Másodszor: a testösszetételed és az alakod egy teljesen másik kérdés.

>>> Ne fogyni akarj, csak formáld át magad!

Itt a jó idő, menj és biciklizz egy jót mindennap, vegyél egy jó kis alakformáló DVD-t (Béres Alexandra, Rubint Réka, Norbi - teli velük minden a bevásárló központokba - kb. 1000 Ft.), vagy - ha telik rá - irány egy fitness terem! Bármelyiket is választod, pár héten belül látni és érezni fogod, hogy alakul a dolog.

Fontos, hogy ne ijedj meg, ha a mérleg esetleg többet mutatna, annak ellenére, hogy közben alakul a popsid: az izom nehezebb, mint a zsír!

Egyél rendesen, egészségesen! (Tudod: gyümölcs, zöldség!)

Hajrá!

2011. máj. 14. 07:48
 18/26 newszika válasza:
100%
Szerintem te anorexiás vagy!
2011. máj. 15. 15:37
 19/26 anonim ***** válasza:
Szerintem testképzavaros vagy... azért megnéznék egy képet rólad fej nélkül...
2011. nov. 20. 19:28
 20/26 A kérdező kommentje:
Haggyá már azóta fogytam 5kg-t és nőttem 3 cm-t ^^ így már cuki lettem
2011. nov. 20. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!