Hogyan veszitek rá magatokat az edzésre, futásra, tornázásra?
Nekem nem megy, olyan lusta vagyok.:(
Ha sikerül is rávennem magam a futásra, max 5 napig megyek és megunom, de utána másra sincs kedvem, mondjuk bicajozásra...
Köszi az ötleteket.:)
Szerintem veszek majd suli után egy kutyust és majd azzal megyek futni, az talán segit a lustaságom leközdésében. Remélem.:D
Nekem is van egy rakás jó zeném, elküldhetem privibe a számok címét:))
Amúgy én is nagyon lusta vagyok, de csak addig nehéz, amígy el nem kezdi az ember. Amikor már feltápászkodtam a biciklire, vagy elkezdek kocogni a jó levegőn, egyből otthon érzem magam:D Pedig nem vagyok sovány -még:P
30-40 perc után már besózva állok neki a Rubint Réka DVD-knek, addigra már olyan kicsattanó formában érzem magam:D
Ha nagyon nem akarok és kéne és hajtani kell magam azt szoktam magamba mondani, hogy: Nézz már magadra milyen kövér disznó vagy. Vagy hogy holnap kevesebb sütit ehetek, ha nem mozgok.
És egyből kedvem támad xD
De már nagyon rég nem kellett alkalmaznom csak a kezdet nehéz :)
Köszi a segítséget...futottam 2o percet.:D
Holnap már gondolom könyebben indulok...
Jó tudni, hogy nem csak én vagyok így...
Múltkor volt 2 nap, hogy lenyomtam 1-1 órát szobabiciklin, de olyan gyorsan tekertem, hogy elszakadt a pedálon a gumi, aztán azóta elment a kedvem az egésztől, és nem csináltam:-SSS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!