Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyózók, milyen gyakran...

Fogyózók, milyen gyakran engedtek meg magatoknak egy 'bűnös' napot, és akkor mennyire engeditek el magatokat evés terén?

Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 04:54
 1/10 anonim válasza:
52%

Ha elhatározod, hogy fogyókúrázol, azért kezded, mert tudod, hogy többet ettél, mint amennyire szükséged lett volna...

Én az életmód váltásban hiszek, ahol nincs bűnös nap és keményen fogyós nap. Akkor fogod bírni, ha nem éhezel.

Szerintem nem jól értelmezed a fogyókúra fogalmát, nem érted a lényegét. (Nem akarlak megbántani!)

Szerintem kérj segítséget!

Ne a liba-lapokat nézd, hanem kérj szakembertől tanácsot.

(30 kg-ot fogytam 4 évvel ezelőtt, ezzel a "múlttal" mondom ezt Neked! Ne legyél Te a következő sikertelen fogyókúrázó!) Sok sikert kívánok!

2011. febr. 20. 07:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A csalónap jót tesz a fogyókúrának.

Olvasd el ezt a cikket: [link]

2011. febr. 20. 08:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

hát én 20 kilót fogytam de nálam nem volt ilyen bűnös nap, egyszerűen jó és rossz között válogattam ha lehet így nevezni de leírom, hogy érthető legyen

pl édességek: zabkása gyümölccsel/mézzel, túró/kefír/joghurt gyümölccsel, mézzel,dióval, kókusszal

tejberizs=barnarizs, gyümik, méz, lekvár, kakaó

keksz=korpovit keksz(kiwiwel nagyon finom) zabpelyhes, gyömbéres keksz

túrótorták, gyümölcsös piskóták, joghurtos torták

spenótos, kapros-túrótorták tk liszttel=ha sósra vágyom

krumpli sütöben sütve (chipsnek) fűszerrel ízesítve nagyon nagyon finom

üdítő helyett zöldség, gyümölcslevek, turmixok (házilag)

étcsokik, túró/kókuszgolyók

alapból ne tervezzél olyat h bűnös nap, ilyen nincs próbáld kiváltani egészséges ételekkel, figyeld a tested jelzéseit hogy mi kívánsz, és annak megfelelően válogass az egészséges ételek között

reggelire mindig egyél jó minőségű szénhidrátott, hogy ne kívánd az édeset és figyelj arra hogy sose éhezz minidg egyél kisebb adagokat sok zöldség-gyümölcs-fehérje-gabona kombicióval én így csináltam és egyáltalán nem kívánom ma már a zsírban úszó hamburgert, ha hamburgert szeretnék enni akkor én készítem (akár süthetsz is magadnak zsömlét magvakkal, rozsliszttel) csirkemellett, halat teszel bele, hozzá salátalevél, paradicsom, hagyma, uborka, házi készítésű ketchup, majonéz, és nagyon nagyon finom tud lenni

nem kell semmiről se lemondani, eszel te is hamburgert csak éppen egészségesen

nagyon sok erőt és kitartást kívánok!

2011. febr. 20. 09:15
 4/10 anonim ***** válasza:
egy héten egyszer bűnözök.
2011. febr. 20. 09:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Én havonta 1x. Eddig minden rendben megy, összesen 7.3 kgt fogytam eddig :)
2011. febr. 20. 10:20
 6/10 anonim ***** válasza:

Én életmódot váltottam, mégis van ilyen napom.. ;)

Heti 1x pénteken v szombaton. 2 adag ebédet eszek (általában hizlaló dolgok, pl hortobágyi húsos palacsinta, lasagne, tésztafélék), péksütik...

Most pénteken kb 2500 kcal-t ettem meg és kb 400 g ch-t:S

2011. febr. 20. 10:51
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
annyira elegem van ebből az "ÉLETMÓDVÁLTÁSBÓL". igen, valszeg énis a rossz életmod miatt hiztam el, de mikor váltottam egészséges életmodra, nem fogytam egy dekát sem. ettem sokat, egészségeset, és mozogtam. sot volt, hogy hiztam. most igenis fogyokurázom, számolok, kalkulálok, kiiktatok. és le is ment 14 kilo 4,5 honap alatt. csalonapok heti 1x vannak, azt eszem amit szeretnék. hiába fogyokurázom, nem fogok visszahizni, lassan fogok visszaengedni dolgokat az étrendembe, majd ha jobban fogom birni a napi mozgást, de most a kaloriadeficitet nagyrészt a kajával érem el. ez fogyoKÚRA, mert nem áll szándékomban egész életemben ezt csinálni.
2011. febr. 20. 13:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Én majdnem mindennap bűnözök, de nem olyan vészesen sokat, minden jóbol egy kicsit keveset.És még is fogyok. 41. napnál tartok és 5,3 kiló ment le eddig.MEg vagyok elégedve. :)
2011. febr. 20. 15:09
 9/10 A kérdező kommentje:

Kedves Első!

Nem egészen értem, hogy miért is kéne nekem szakembertől segitséget kérnem? Feltettem egy egyszerű kérdést, amire egyszerű, és értelmes válaszokat vártam.

Azért, mert Te 30 kg-ot fogytál le egyszer, még nem jelenti, hogy mindenkinél jobban tudod, hogyan kell fogyókúrázni, és nem jogosit fel arra, hogy engem szakemberhez küldj! Vagy netalán táplálkozási szakértő vagy? (Nem sértődtem meg, nehogy félreértsd.)

Egyébként én is leadtam anno 8 évvel ezelőtt 25 kg-ot, nem értelmezem félre a fogyókúra lényegét, tudom, hogy az életmódon kell változtatni. Csupa egészséges ételt eszek, nem éhezem, minden nap 1 órát mozgok (aerobic, torna), 1 hónap alatt 4 kg-ot fogytam.

A kérdést azért tettem fel, mert nagyon szeretem az édességet, és kiváncsi voltam, hogy ki mikor enged meg magának valamit... Én eddig semmi édességet nem edtem. Anno a túrórudi volt az, amit meg szoktam engedni magamnak, de sajnos most olyam helyen élek, ahol azt nem lehet kapni.

2011. febr. 20. 16:17
 10/10 anonim ***** válasza:
59%

Én is heti 1-szer tartottam "bűnözős napot", szülés után így fogytam le 4 hónap alatt 15 kg-t. Heti 5-6 napon tornáztam, mikor mennyit (ahogy a baba engedte).

Életmódváltáshoz édeskevés, hogy az étkezési szokásain változtat az ember, ugyanis az életmód nem a kajálási szokással egyenlő. Aki életmódot változtat, az egyszerre több dolgon változtat, pl. rendesen kezd enni, kilép a sz.ar munkahelyéről, kilép a rossz párkapcsolatából, a jövőben rendet tart maga körül stb., stb. De ilyen úgysincs, egyszerre mindent nem lehet, így ez az egész fogalom egy nyakatekert baromság, nulla valóságalappal.

2011. febr. 20. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!