Szerintetek érdemes beoltatni magunkat H1N1 ellen? És a nagyobb gyerekeket/17,20 éves/, és a szívbetegeket? Ti beadattátok magatoknak?
én úgyvagyok ezzel h nem adatom be, és a családom sem. helyette erősítem az immunrendszerem, elég sok gyümölcsöt eszem, amit azelőtt nem. ha pedig megkapnám a betegséget, rendszeres orvosi látogatással nem lehet belőle komoly baj.
ha a szívbeteg családtagod megkapná, akkor ő rá feltétlen vigyázzatok majd, mert szív és tüdőbetegekre veszélyesebb az influenza....viszont arról nincs infó, h szív és tüdőbetegekre az oltás mennyire veszélyes. higanyt tartalmaz ugye, ami idegkárosodást okozhat, ezpedig egy szívbetegnél nem a legjobb dolog....
Vízeben oldódó, három nap alatt lebomló, teljesen ártalmatlan higanyt, amely számos gyógyszer tartósítója.
Ne informáljunk kérem félre, ha nem értünk hozzá.
Én is oltva vagyok, a férjem is a két gyermekem is.
Semmi bajunk.
Háziorvosnak üzenem, aki szerint nincs letesztelés, hogy van letesztelés, a múlt héten lett meg a 14 év alatt, mostmár megvan a 3 év alatti is.
Az információt hol álmodta?
Kérem, oltasson, aki nem akar megfertőződni.
18-04-es mi a fene vagy te jós?
Te vagy talán a tesztlaboráns, vagy a kiértékelő asszisztens, netán orvosprofesszor?
Megmondom mi vagy, egy ostoba fajankó.
Igazad van ne oltass, betegedj meg, előtte vegyél vudu babát azért, mert azt halottam a te fajtádnál a beválik.
Én éás a családom nem oltatjuk be magunkat. Ha gyerekem lenn azt se, ha terhes lennék, akkor se és soha!! Nem szabad. Valóban nem tesztelték le teljesen. És ki tudja sztem az a hölgy, aki 1 napra rá halt meg, miután beoltatta megát a H1N1 ellen, biztos, a védőoltástől. De persze már a Tv nem is foglalkozik vele, próbálják eltusolni az ügyet, ugyanis a boncolás eredményét se hozták nyilvánosságra. Na vajon miért? Mert ha kiderülne, hogy a védőoltásba halt bele, akkor senki nem oltatná be magát. Az egész mögött Business/üzlet/ Pénz van. Vajon miért nyomják annyira a Tv-ben miért riogatják az embereket, hú Ukrajnában már enyi a fertőzött beteg, a határhoz közeli városokbó, falukból jönnek át a magyar patikákba megvenni a vakcinát.
Ki is mondta azt hiszem igen az ANTSZ tiszti főorvosa Falus Ferenc, még pár héttel, a vírus viharos gyorsasággal közeledik Magyarország felé. Na menjen már a fenébe!!
Szerintetek, beoltatta magát és az Egészségügyi Miniszter? Miért pont velük "kampányolnak"
Ne higgyétek, hogy beoltatták magukat, hülyék lennének.
Van is egy cikkem, képem, amikor Falus Ferencnek beadják a "védőoltást" "védő kupakkal" azt hitték, hogy hülyék az emberek, hogy nem veszik észre, a képfelkerült az inetrenre, de szerencsére még időben lementették, mivel el is távolították.
Akit érdelek a cikk és a kép, elküldöm privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!