Agyhártya elleni védőoltást beadattatok a babátoknak ami fizetős?
Figyelt kérdés
2011. szept. 24. 10:58
1/16 anonim válasza:
AGYHÁRTYA ellen miért akarsz védőoltást????Arra nagy szükséged van!!! :)
2/16 anonim válasza:
most fogja megkapni,én annak a híve vagyok,h ami ellen lehet beoltatom...Nem véletlenül fejlesztették ki ezeket a vakcinákat sztem.
3/16 anonim válasza:
Én beadattam az agyhártyagyulladás elleni védőoltást a kisfiamnak, és a kislányom is meg fogja kapni.
4/16 anonim válasza:
Én meg azt mondom, hogy mindent azért NEM kell beadatni, mert lehet, hogy jobban ártasz vele. De persze mindenki maga dönti el. Kérdező, az agyhártyagyulladás ellenit beadattam.
5/16 anonim válasza:
Én beadattam. Mondjuk ajánlottak olyat is amit viszont nem.
6/16 anonim válasza:
Bocs az offèrt: mennyi idôs korban tanàcsos ezt beadatni?
8/16 anonim válasza:
Beadattuk, 12 hónapos vizsgálatnál.
Off-os kérdező: ha nincs nagyobb tesó, vagy olyan környezet, ahol elkaphatja (pl: bölcsi, sok gyerek), akkor elég 1 éves kor körül beadatni. 1 éves kor alatt kétszer oltják, utána egyszer. 2 éves korig jelentős kedvezmény van az oltóanyag árából, utána drágább.
9/16 anonim válasza:
igen,ez az egyetlen a nem kötelezők közül amit beadattam.Nekünk úgy volt,hogy kétszerre adták be,az elsőt egy éves kor alatt,a másikat 1 éves kor fölött,most fogja megkapni a 2.-at.(14hónapos)
10/16 anonim válasza:
Nekünk ez volt az első, ami nem kötelező és fizetős,amit beadattunk.Azt mondták, annak javasolják első sorban, aki közösségbe fog menni. 1,5 évesen (aug.)kapta meg lányunk, januárban megy bölcsibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!