Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Agyhártya elleni védőoltást...

Agyhártya elleni védőoltást beadattatok a babátoknak ami fizetős?

Figyelt kérdés
2011. szept. 24. 10:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%

én is értem a kérdésedet kérdező :)

a recept megvan, de megvolt eddig fázva a lányom. 14 hónapos lesz és hamarosan beadatjuk. kikértük a tanácsot és hittünk a dokinak.

a testvérem 3 éves lehetett (igaz már 37) mikor elkapta a fertőző agyhártyagyulladást. akkor még 8 ovistársa is. szerencsénk volt hogy egy nagyszerű orvoshoz került (addig más orvos nem vette észre) és azonnal utalta be a kórházba. nem sokon múlt az élete.

Ez meg a bárányhimlő amit be fogunk adatni neki. egy éves kortól adják amit te kérdeztél.

2011. szept. 24. 14:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Beadattam!Az egyik legfontosabb oltás a "fizetősök" közül!!
2011. szept. 24. 15:38
 13/16 besjudit ***** válasza:
20%

Én beadatom. Nekem nem kell érte fizetni. Már senkinek sem kell. Igaz a miénk nem csak agyhártyagyulladás ellen véd hanem még 12 féle betegség ellen pl.: középfülgyulladás. Mivel nálunk van nagytesó én kértem. Most kéthósan kapja az elsőt és még fog 2őt kapni.

Ha egy betegséget meg lehet előzni akkor beadatom.

2011. szept. 24. 17:22
 14/16 anonim ***** válasza:

kedves "utolsó"

de kell érte fizetni. akkor te másra gondolsz. 1900Ft körül van a vakcina, talán a baba két éves koráig ezen az áron lehet kiváltani.

2011. szept. 24. 22:24
 15/16 besjudit ***** válasza:
Akkor lehet, de amit én adatok az is agyhártyagyulladás ellen is véd. a fiam is megkapta igaz akkor még fizetős volt ( 18 ezer/ vakcina) de itt úgyis mindenki okos :)
2011. szept. 25. 15:23
 16/16 anonim ***** válasza:
A kislányom is múlt héten kapta meg az agyhártyagyulladás elleni oltást és fizetni kellett érte.
2011. szept. 26. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!