Agyhártya elleni védőoltást beadattatok a babátoknak ami fizetős?
én is értem a kérdésedet kérdező :)
a recept megvan, de megvolt eddig fázva a lányom. 14 hónapos lesz és hamarosan beadatjuk. kikértük a tanácsot és hittünk a dokinak.
a testvérem 3 éves lehetett (igaz már 37) mikor elkapta a fertőző agyhártyagyulladást. akkor még 8 ovistársa is. szerencsénk volt hogy egy nagyszerű orvoshoz került (addig más orvos nem vette észre) és azonnal utalta be a kórházba. nem sokon múlt az élete.
Ez meg a bárányhimlő amit be fogunk adatni neki. egy éves kortól adják amit te kérdeztél.
Én beadatom. Nekem nem kell érte fizetni. Már senkinek sem kell. Igaz a miénk nem csak agyhártyagyulladás ellen véd hanem még 12 féle betegség ellen pl.: középfülgyulladás. Mivel nálunk van nagytesó én kértem. Most kéthósan kapja az elsőt és még fog 2őt kapni.
Ha egy betegséget meg lehet előzni akkor beadatom.
kedves "utolsó"
de kell érte fizetni. akkor te másra gondolsz. 1900Ft körül van a vakcina, talán a baba két éves koráig ezen az áron lehet kiváltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!