Beadattátok a H1N1 elleni védőoltást? Ha igen lett valami bajotok tőle? Ha nem adattad be miért NEM?
mert nem félek,
mert az agyamra ment ezaz egész amit a média csinált ebből,
mert nembízok a 2 hónap alatt összeállított védőoltásokban,
sőt ebben az egész országban nem bízom, itt mindent csak érdekből csinálnak.
Beadattam lassan 1 hónapja, semmi bajom nem lett tőle.
Hozzám hasonlóan az én javaslatomra (gyógyszermérnök vagyok, adnak a szavamra, nem én agitáltam, ők kérdezték, hogy mi a véleményem) beadatta az egész család és a rokonság nagy része is, senkinek semmi baja nem lett tőle.
A munkahelyemen, ahol gyógyszermérnökök és biológusok dolgoznak mindenki beadatta (15 fő), senkinek semmi baja nem lett tőle.
Az országban már 1500000 ember beadatta, senkinek nem lett tőle komoly baja, néhányan megfázásszerű tüneteket produkáltak, ennyi.
Kedves Gyógyszermérnök!
Akkor Ti szerencsések vagytok.Az ismerőseim között voltak gondok mondhatnám úgy is érdekes egybeesések, ami mással nem hozható összefüggésbe.
1 hónapja az egész családunk beoltatta magát : sem a gyerekeinknél, sem nálunk semmiféle mellékhatást nem tapasztaltunk, még bőrpír sem volt az oltás körül... :D
De sok ismerősöm, barátaink, szomszédok beoltatták magukat, náluk sem jelentkezett semmi sem az oltástól!
VISZONT azóta nyugodtak vagyunk, nem görcsölünk, hogy vérzéses tüdőgyulladással lélegeztetőgépre kerülhetünk.
Akik meg abban a tévhitben ringatóznak, hogy vitaminokkal vagy fokhagymával elkerülhetik a H1N1 szövődményeit, azok nagyon tévednek, és mire erre rájönnek, már késő lesz! :-[
15:07 - a helyzet az, hogy amíg csak interneten, névtelenül hallani arról, hogy ennek meg annak baja lett az oltástól addig egy kritikusan gondolkodó ember úgyse hisz ennek.
Hidd el, ha a média ráugrott arra, hogy Kanadában egy angol oltástól 4 ember anafilaxiás sokkot kapott (allergiás sokk, azonnal kikezelték őket, pár órával később már semmi bajuk nem volt) akkor ha itt bármilyen összefüggés lenne valaki baja és az oltás között azonnal lecsapnának rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!