Hogyan veszitek rá magatokat az edzésre, futásra, tornázásra?
Nekem nem megy, olyan lusta vagyok.:(
Ha sikerül is rávennem magam a futásra, max 5 napig megyek és megunom, de utána másra sincs kedvem, mondjuk bicajozásra...
Thinspiration blogokat nézegetek, ezek abból a célból működnek, hogy inspirálják a fogyni vágyókat képekkel, motiváló szövegekkel. Pl:
Hát minden kezdet nehéz való igaz! Én azt tudnám ajánlani neked hogy gondolj arra hogy most sportoló leszel, azaz ki kell alakítanod az életedben a rendszeres edzésre járás szokását. Futás esetében ez elég 2 naponta heti 2-szer 3-szor. Tehát egy edzésnap egy pihenőnap szisztéma. Meg képzeld el magadban a rendszeres sportolással járó előnyöket: lefogysz, a nyáron majd nyugodtan kimehetsz bikiniben a strandra mert karcsú leszel, jobban alszol majd, jobb lesz az étvágyad (most ne rémülj meg, nem fogsz hízni tőle mert az edzésmunkával úgyis mindent ledolgozol). Meg úgy kell tekinteni a sportra szánt időre hogy az nem el vevődik a napunkból hanem hozzáadódik mert igazából erről van szó. Annyit tudnék még javasolni hogy 2 hónapig járj le szorgalmasan edzeni és úgy rá fogsz szokni a rendszeres sportolásra mint más a cigarettára.
Egy rendszeres futó
Hát, engem a fogyás nem motivál, m ha ideális súllyal néznék a tükörbe, akkor sem lennék elégedett.
Mert, sajnos sem a futástól, és semmiféle edzéstől sem lesz nagyobb mellem, nem x lábam, nem leszek alacsonyabb és nem lesz keskenyebb csipőm.:( :D
Úgyh, ez a pár kg felesleg ide vagy oda, nem gond.:D
Aztaaa, ezek milyen jó alakú csajok...:D
De, mint irtam, engem az ideális súly sem hozna helyre.:S
én is kíváncsi lennék erre! most így a Húsvét alatt felszedtem magamra 3 kilót (pedig nem ettem "rosszakat" csak többet mint általában) időm nem volt tornázni, most meg hangulatom nincs elkezdeni...
szóval 1-2 tanács nekem is jól jönne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!