Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan veszitek rá magatokat...

Hogyan veszitek rá magatokat az edzésre, futásra, tornázásra?

Figyelt kérdés

Nekem nem megy, olyan lusta vagyok.:(

Ha sikerül is rávennem magam a futásra, max 5 napig megyek és megunom, de utána másra sincs kedvem, mondjuk bicajozásra...

2011. ápr. 26. 21:45
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Keresek valakit, akivel együtt megyek el.
2011. ápr. 26. 22:36
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam vele, csak halogattam heteken át, de ha egyszer elkezded, akkor már hiányozni fog, igényelni fogja a tested is a mozgást, és legyen bűntudatod! :D Hiszen itt a nyár lassan, le kell cserélni a téligumit!
2011. ápr. 26. 22:41
 13/39 anonim ***** válasza:

Thinspiration blogokat nézegetek, ezek abból a célból működnek, hogy inspirálják a fogyni vágyókat képekkel, motiváló szövegekkel. Pl:

[link]

2011. ápr. 26. 22:57
 14/39 anonim ***** válasza:
70%
Sokáig így voltam vele én is. Aztán kicsit komolyabban megfordult velem a világ, az, aki hat éve mellettem van, annyira megingatta az önbizalmam, hogy teljesen összetörtem, mint egy tojás. Azóta gyakorlatilag az a célom, hogy jól/jobban érezzem magam a bőrömben, heti ötször-hatszor megyek konditerembe, közben folyamatosan zakatol a zene a fejemben az mp3 lejátszónak hála, és csak csinálom csinálom csinálom, nem gondolkodom. Ha elfáradok, ha már összeesnék is a fáradságtól, arra gondolok, hogy nem, nem elég, így még nem vagyok elég jó, így még nem kellek senkinek, így még nem tetszem magamnak, így még nem értem el azt a képet, amit látni akarok a tükörben.
2011. ápr. 27. 00:12
 15/39 anonim válasza:
100%

Hát minden kezdet nehéz való igaz! Én azt tudnám ajánlani neked hogy gondolj arra hogy most sportoló leszel, azaz ki kell alakítanod az életedben a rendszeres edzésre járás szokását. Futás esetében ez elég 2 naponta heti 2-szer 3-szor. Tehát egy edzésnap egy pihenőnap szisztéma. Meg képzeld el magadban a rendszeres sportolással járó előnyöket: lefogysz, a nyáron majd nyugodtan kimehetsz bikiniben a strandra mert karcsú leszel, jobban alszol majd, jobb lesz az étvágyad (most ne rémülj meg, nem fogsz hízni tőle mert az edzésmunkával úgyis mindent ledolgozol). Meg úgy kell tekinteni a sportra szánt időre hogy az nem el vevődik a napunkból hanem hozzáadódik mert igazából erről van szó. Annyit tudnék még javasolni hogy 2 hónapig járj le szorgalmasan edzeni és úgy rá fogsz szokni a rendszeres sportolásra mint más a cigarettára.

Egy rendszeres futó

2011. ápr. 27. 01:26
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Én belenézek a tükörbe elképzelem magam ilyen alakkal a strandon és 10 percre rá már a stadionban vagyok és futok..:D
2011. ápr. 27. 07:22
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Már én is ki akartam írni. Én 5 évvel ezelőtt kezdtem bele a nagy átalakításba magamon. 170cm "magas" ma már 39 éves férfi vagyok. 5 éve elkapott a gépszíj, mert egy Gombóc Artúr nézett vissza a tükörből és egy durva szám a mérlegről. Elkezdtem futni heti 3x-4x 40-50 perceket. Mellette csökkentettem a táplálékbevitelt és szedtem a szűztea kapszulát. Fél év alatt kb 17 kilóval lettem kevesebb. Sokan rám sem ismertek, két-három számmal kisebb ruhákat kellett vennem. Nagyon boldog voltam. Néha kihagytam pár hetet, de alapvetően évekig jól ment a sportosság. Most kb fél éve vagyok ilyen "lelkierő-zsákutcában". Néha rászánom magam, akkor futok, jól is esik, aztán megint hetekig semmi. Pont azt kutatom én is, hogy hogy vegyem rá magam, hogy újra legyen lelkierőm ahhoz, hogy fussak.
2011. ápr. 27. 07:27
 18/39 A kérdező kommentje:

Hát, engem a fogyás nem motivál, m ha ideális súllyal néznék a tükörbe, akkor sem lennék elégedett.

Mert, sajnos sem a futástól, és semmiféle edzéstől sem lesz nagyobb mellem, nem x lábam, nem leszek alacsonyabb és nem lesz keskenyebb csipőm.:( :D

Úgyh, ez a pár kg felesleg ide vagy oda, nem gond.:D

2011. ápr. 27. 10:22
 19/39 A kérdező kommentje:

Aztaaa, ezek milyen jó alakú csajok...:D

De, mint irtam, engem az ideális súly sem hozna helyre.:S

2011. ápr. 27. 10:26
 20/39 anonim ***** válasza:

én is kíváncsi lennék erre! most így a Húsvét alatt felszedtem magamra 3 kilót (pedig nem ettem "rosszakat" csak többet mint általában) időm nem volt tornázni, most meg hangulatom nincs elkezdeni...

szóval 1-2 tanács nekem is jól jönne :)

2011. ápr. 27. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!