Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan veszitek rá magatokat...

Hogyan veszitek rá magatokat az edzésre, futásra, tornázásra?

Figyelt kérdés

Nekem nem megy, olyan lusta vagyok.:(

Ha sikerül is rávennem magam a futásra, max 5 napig megyek és megunom, de utána másra sincs kedvem, mondjuk bicajozásra...

2011. ápr. 26. 21:45
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Nem értem, h valaki miért pontozza le a válaszokat...
2011. ápr. 27. 11:14
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

Hello!

Én úgy veszem rá magam, hogy csináltam egy marha jó tracklistát a kedvenc számaimból az mp3-lejátszómra, olyanokból, amiket akárhányszor meg tudok hallgatni, és jó pörgősek is:))) Ezeket hallgatva szinte fel se tűnik, hogy futok vagy gyalogolok közben:)

2011. ápr. 27. 11:33
 23/39 anonim ***** válasza:
Akkor meg kell keresned a saját motiváló erődet. Miért futsz, ha nem azért, hogy lefogyj?
2011. ápr. 27. 11:49
 24/39 A kérdező kommentje:
M kell valami egészségeset is csinálni, vagyis kellene, hisz nem kajálok egészségesen, ált egész nap bent vagyok...
2011. ápr. 27. 12:06
 25/39 anonim ***** válasza:

Úgy vettem észre, hogy igazából neked ehhez semmi kedved, semmi motivációd sincs. Pedig ezt csak Te tudod elhatározni magadban, volt már itt pár jó tanács, ha nem megy, ne erőltesd, csak fejfájást okozol magadnak.

Egyébként mi lenne, ha felemelnéd a kis feneked és egyszer csak nekiindulnál? Úgy mintha élnél...

2011. ápr. 27. 13:24
 26/39 A kérdező kommentje:
Hát, nem azt írtam??!:D írtam is, h lusta vagyok és nem tudom magam rávenni.
2011. ápr. 27. 13:41
 27/39 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem megy, akkor ne mozogj.
2011. ápr. 27. 13:42
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát belenézek a tükörbe, látom az eddigi mozgás kis eredményét, de látom azt is, hogy mennyit kellene még dolgoznom rajta, és akkor ez. Plusz bűntudat, ha nem csinálom. Most épp kihagytam másfél hetet betegség miatt, és ha kihagyom a mozgást, rendesen átmegyek koplalásba, pedig tudom, mennyire egészségtelen és szar, szóval ez is motivál, ha mozgok, nincs akkora bűntudatom, ha kajálok. Nagyjából ennyi. :)
2011. ápr. 27. 13:59
 29/39 anonim ***** válasza:
Amúgy... ha a futás nem megy, miért nem próbálsz mást? Mondjuk videókra tornázni otthon? A futásra én sem tudom rávenni magam, pedig imádom és nagyon jó szabadnak érezni magam közben, csak épp... kb egy óra, mire a Margitszigetre kiérek, ahhoz meg semmi kedvem. :) Ezért én videókra nyomom itthon. Heti háromszor 40-60 perc, durván hamar van látható eredménye.
2011. ápr. 27. 14:03
 30/39 anonim válasza:
Taurin!
2011. ápr. 27. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!