Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van ilyen borzalmas íze...

Miért van ilyen borzalmas íze a 100%-ban teljes kiörlésű kenyérnek? :S Valami borzalom. Hiaba pakolok ra sajtot, zöldseget, fitness sonkat.

Figyelt kérdés
2011. márc. 31. 12:31
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Megvan, ez az! [link]
2011. márc. 31. 13:25
 12/21 anonim ***** válasza:
Ezt a fajtát nem ismerem.
2011. márc. 31. 13:26
 13/21 A kérdező kommentje:
Magyarul: [link]
2011. márc. 31. 13:26
 14/21 anonim ***** válasza:
Ilyen kinézetűt ettem egyszer (Tesco-ban vettem), érdekes volt, de bejött:-D
2011. márc. 31. 13:40
 15/21 anonim ***** válasza:
Pont ilyenem van itthon, szerintem teljesen rendben van, egy baja, hogy morzsolódik. Számomra a fehérkenyér se finomabb, mondjuk eleve nem is vagyok nagy kenyeres, nagyon ritkán eszem bármilyen kenyérféléket. Ízlések és pofonok :)
2011. márc. 31. 13:54
 16/21 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom, de akkor ezek szerint nem halálos ha ti is ezt eszitek! :D Azt hiszem estére ujra megpróbálkozok vele :)
2011. márc. 31. 14:02
 17/21 anonim ***** válasza:
pfuj az ilyet én se bírtam megenni....szinte savanyú:| régen mindig ilyet vittem suliba és szerintem azért fogyaszt, mert 2 falatnál nem tudsz belőle többet megenni:D
2011. márc. 31. 16:01
 18/21 anonim ***** válasza:

Ebből több féle van, és van amelyik finom, van amelyik kevésbé. Megnyugtatásképp mondom, hogy anyum egyik nagy fogyókúrája alkalmával hónapokig csak ilyeneket evett, és mikor befejzte úgy döntött, hogy megjutalmazza magát egy sajtos kiflivel, mert azt kívánta nagyon végig.

Pont ott voltam, és nagyon jót röhögtem a döbbent fején. Teljesen kiakadt, hogy micsoda ragacsos, és gusztustala, és ilyeneke csinált, hogy pleh, pfeh, tök kibukott :)

Szóval minden csak megszokás kérdése. Ha elég ideig ilyeneket eszel, utána már el sem tudod képzelni az a vízzel felfújt püffesztett nulla tápértékű izét.

2011. márc. 31. 17:51
 19/21 A kérdező kommentje:
Jelentem ismet megpróbalkoztam vele, de 3 harapas utan kivagtam a szemetbe! Meg az illata is irrital!
2011. márc. 31. 21:50
 20/21 anonim ***** válasza:

Pedig ez az egyetlen kenyér, ami tényleg fogyókúrás és nem azért, mert olyan az íze, hogy úgysem eszel, hanem mert ez szinte csak rostokból áll és a fele kijön.

(ezért hülyeség a kalóriaszámítás ezen a ponton, mert ebben is pl ugyanannyi kalória van, mint a fehér kenyérben)

MInél jobban hasonlít az igazi kenyérre, annál többet hasznosít belőle a szervezet.

De ha ennyire nem ízlik, nem hinném, hogy rá fogsz szokni. Nekem amúgy szerencsére nagyon ízlik, de szerencsére teljesen le tudtam szoknia kenyérről, ilyet is csak ritkán eszem.

2011. ápr. 1. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!