Miért van ilyen borzalmas íze a 100%-ban teljes kiörlésű kenyérnek? :S Valami borzalom. Hiaba pakolok ra sajtot, zöldseget, fitness sonkat.
még nem szoktad meg az ízét.
esetleg más fajtát ha kipróbálnál?
Komolyan mondom, büszke vagyok azokra akik ezt megtudják enni... Én is azon vagyok, h egészséges életmód, stb. de ez most kiverte nálam a biztosítékot! :)
Ettem más más fajtát is, azokat megtudtam enni ugy ahogy, most probalkoztam egy uj fajtaval, de nagyon durva...
Melyik fajta volt, ami ennyire sz@r?:-D
(Csak tudjam, milyet ne vegyek)
Én leginkább a Lidl teljes kiőrlésű toast kenyerét szoktam enni, az nekem ízlik.
Kerüld azt, ami zacskós, előre szeletelt. Tényleg iszonyúak ráadásul tele vannak adalékkal és tartósítószerrel. Frisset vegyél, az finom. Tényleg jó a Lidl-ben kapható "jó kenyér" márka (asszem ez a neve), de ha igazán jót akarsz, akkor keress egy Lipóti pékséget, és ott vedd. Ott nagy választék van jó minőségű kenyerekből, még ha nem is mind tk. Próbáld ki a tönkölykenyeret, az északi magvast, a rozsos parasztkenyeret és a pur-purt. Ezek közül a pur-pur teljes kiőrl. Összetétel, fotók: [link]
Ha nem megy, ne kezdd a tk-vel azonnal, edd, amiket felsoroltem. Sokkal jobbak, mint a fehérkenyér, tele vannak magokkal, kis adag is laktat.
Ezekre nem mondhatod, hogy rosszak. :)
Én Szlovákiában élek, de Lidl van nálunk is, kifogom próbálni :)
Amit most vettem/ettem az egy Mestemacher forgalmazótól van. Nem találtam pont azt amit vettem, de ez nagyon hasonlít hozzá: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!