A lehetetlen, kórházba kerülsz válaszok kíméljenek. Mekkora súlyvesztésre számíthatok, ha egy hónapig csak almát és zöldséget eszem?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy visszajön, és nem magyarázkodnék miért, de oka van, hogy ezt csinálnám.2011. márc. 29. 15:46
11/13 anonim válasza:
Pontosan nem tudom megmondani,hogy mennyi lenne a súlyveszteség de fogynál az biztos.
Nem minden esetben igaz hogy visszajön a duplája!
Én pl. egy fontos dolog miatt egy héten keresztül alig ettem,kb.2napot ettem a hétből akkor is csak almát,lement 4kiló,és közel sem hiztam vissza egyet sem.
Azóta naponta tornázom kivéve vasárnap,és még plussz fogytam,és tartom az alakom.:)
12/13 anonim válasza:
Igyál ilyen t.u.r.b.o. d.i.e.t.a. port. talán akkor könyebb. szerintem 10kg, annál többet nagyon nehéz. vigyázz a td megemelheti a prolaktin szintet.
13/13 anonim válasza:
Egy hét után rá se bírsz majd nézni az almára meg a zöldségekre, és ölni tudnál egy kis akármi másért... tapasztaltam. Nem válik be.
Persze én azért hajlandó voltam megmozdulni is mellette, így egy hét is szép volt ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!