Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vajon ez hatásos szerintetek?...

Vajon ez hatásos szerintetek? Mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Egynap egyszer, maximum kétszer eszek, ez attól függ, hogy mikor kelek fel. Reggel megiszok egy szűzteát, utána megcsinálok 70 felülést, lábemelést, hátemelést, aztán ebédelek. Általában csak zöldséget, levest és sovány húsokat fogyasztok, de előtte beveszek egy szűzteakapszulát, utána már csak 5-kor eszek, akkor is beveszek egyet. És lefekvésnél az ágyban megint edzek ugyanúgy, ahogy reggel. 1 hete csinálom ezt, és már többen is megjegyezték, hogy fogytam. 3,4 kg-t sikerült leadnom. Szerintetek 3 hét múlva milyen lesz az eredmény? Mennyi fogyásra számíthatok? És még egy utolsó kérdés: a " leggázosabb " területem a derekam, vajon arra külön kell edzeni, vagy a fogyás során automatikusan lemegy? Válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm, kérlek mindegyik kérdésre válaszoljatok mert nagyon fontos. Köszönöm.

18/L

2011. aug. 20. 11:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Ugyanazt válaszoljuk, mint naponta többször. A koplalás nem egészséges. Sok izmot fogsz veszíteni, jó eséllyel fáradékony, ingerlékeny leszel. Heti 0,5-1 kg fogyás az egészséges.
2011. aug. 20. 11:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm, de nem koplalok :) Össze van szükülve a gyomrom, többet nem is tudok enni. :)
2011. aug. 20. 11:39
 3/8 anonim ***** válasza:
És most erre büszke vagy? Gratulálok te észlény.
2011. aug. 20. 11:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Mire? Arra hogy össze van szükülve a gyomrom és egy nap maximum kétszer tudok enni? Ezt talán szégyelnem kéne? :)
2011. aug. 20. 11:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha gyomorszűkület miatt csak kétszer tudsz enni naponta (bár én ezt nehezen hiszem), sürgősen fordulj orvoshoz, különben éhen fogsz halni.
2011. aug. 20. 11:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Én ennyire nem örvendenék ennek a borzalmas étrendnek.

Mire számíthatsz? Egészségügyi problémákra. De komolyan.

[link]

2011. aug. 20. 12:19
 7/8 anonim válasza:
Egyet értek. Én is ma kezdtem el "fogyókúrázni" mert szerintem nagy a fenekem, és a combom. Sokat mozgok, és naponta 3-szor eszek. Reggeli,ebéd,uzsonna. Uzsonna után általában nem eszek, és uzsonnázni is csak 4-5 kor szoktam,de az uzsonna is csak zöldség/gyümölcs. NE KOPLALJ! egyáltalán nem egészséges.
2011. aug. 20. 13:34
 8/8 anonim ***** válasza:
mondja ezt, aki nem is vacsizik?? Most mivan? Nálam a novacsi is a koplalás kategóriába esik.
2011. aug. 20. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!