Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kiló hízásra számíthatok,...

Hány kiló hízásra számíthatok, ha?

Figyelt kérdés

...ha két-három hónapja 1000 kalória alatt eszem(van, hogy 600nál se többet, de változó..), mert hülye voltam, és nem jártam utána kellőképpen a helyes fogyokúra menetének, és most szeretnék újra normálisan enni?

47 kiló vagyok, 56-ról fogytam.

2011. jún. 11. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
2-3 biztosan, akár több is, DE kezdj el rendszeresen sportolni, és semmi gáz nem lesz veled. Viszont jó, hogy rendesen szeretnél újra enni.
2011. jún. 11. 21:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Kezdj el sportolni rendszeresen és fokozatosan szoktasd magad a neked megfelelő kalóriamennyiséghez.
2011. jún. 11. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Kicsit többet, mint fogytál, tehát kb. 10-13-ra.

Utána kezdheted elölről - ezúttan normálisan.

Amúgy hány centi vagy? A 47 kg kb. 157-hez normális. Egyéb esetben beteges.

2011. jún. 11. 21:46
 4/6 A kérdező kommentje:
155 centi vagyok, rohadt alacsony, azért is kezdtem el fogyizni, csak ilyen gyökér módon, mert nem tájékozódtam eléggé... most komolyan 60 kilóra felhízok? de ha rendszeresen sportolok, meg fokozatosan növelem a kalóriabevitelt, akkor is ez vár rám?!
2011. jún. 11. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Először is jó, hogy legalább rájöttél, hogy hibáztál. Másodszor pedig ha az újra normálisan evés alatt az egészséges étkezést érted és mellette heti

3-4-5x sportolsz, akkor nem hiszem, hogy visszahíznál. De ehhez tényleg egészséges étkezés kell, olyan, amit életed végéig folytatni tudsz. Szóval csak fehér húsok (csirke, hal), tojás, sovány túró, zabpehely, teljes kiőrlésű kenyér stb. Az egészséges életmódnak olvass utána, sportolj sokat, és nem lesz baj.

2011. jún. 12. 01:00
 6/6 anonim ***** válasza:

mindennap egyél egy kicsit többet minőségi ételből és nem fogsz visszahízni, pl reggelinél ha zabpelyhet eszel 1-2 ek többet, gyümölcsből még egyet

ebédnél ha főzelék van még egy merőkanál, levesenél szintén, husinál szintúgy

vacsoránál pedig egyél 250gramm túrót vegy felét keverd ki joghurttal, gyümölcs, zöldség mehet hozzá. 1-2 db főtt tojás abonettel, husi, halak, mozzarella sajt, sovány felvágottak stb és ha ez mellett még normálisan mozogsz is em fogsz visszahízni, nálam is így volt folyamatosan növeltem egy kicsivel-igaz én 1000kcal-t ettem de így ahogy csináltam nem híztam vissza

2011. jún. 12. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!