Hány kiló hízásra számíthatok, ha?
...ha két-három hónapja 1000 kalória alatt eszem(van, hogy 600nál se többet, de változó..), mert hülye voltam, és nem jártam utána kellőképpen a helyes fogyokúra menetének, és most szeretnék újra normálisan enni?
47 kiló vagyok, 56-ról fogytam.
Kicsit többet, mint fogytál, tehát kb. 10-13-ra.
Utána kezdheted elölről - ezúttan normálisan.
Amúgy hány centi vagy? A 47 kg kb. 157-hez normális. Egyéb esetben beteges.
Először is jó, hogy legalább rájöttél, hogy hibáztál. Másodszor pedig ha az újra normálisan evés alatt az egészséges étkezést érted és mellette heti
3-4-5x sportolsz, akkor nem hiszem, hogy visszahíznál. De ehhez tényleg egészséges étkezés kell, olyan, amit életed végéig folytatni tudsz. Szóval csak fehér húsok (csirke, hal), tojás, sovány túró, zabpehely, teljes kiőrlésű kenyér stb. Az egészséges életmódnak olvass utána, sportolj sokat, és nem lesz baj.
mindennap egyél egy kicsit többet minőségi ételből és nem fogsz visszahízni, pl reggelinél ha zabpelyhet eszel 1-2 ek többet, gyümölcsből még egyet
ebédnél ha főzelék van még egy merőkanál, levesenél szintén, husinál szintúgy
vacsoránál pedig egyél 250gramm túrót vegy felét keverd ki joghurttal, gyümölcs, zöldség mehet hozzá. 1-2 db főtt tojás abonettel, husi, halak, mozzarella sajt, sovány felvágottak stb és ha ez mellett még normálisan mozogsz is em fogsz visszahízni, nálam is így volt folyamatosan növeltem egy kicsivel-igaz én 1000kcal-t ettem de így ahogy csináltam nem híztam vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!