Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24. héttől hány kiló hízásra...

24. héttől hány kiló hízásra számíthatok még? Normális, ha eddig 6,5 kg ment fel?

Figyelt kérdés
2008. okt. 25. 08:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%

Igen, normális!

Nekem ilyenkor már 10 kiló + volt:-(

Most a 34. héten tartok 15 kilónál.

Kicsit több lett, mint terveztem.

A 12-14 kiló teljesen normális, te bele fogsz ebbe a skálába férni. Én már nem:-(

2008. okt. 25. 08:42
 2/14 anonim ***** válasza:
51%

Szia!

Nekem azt mondta az orvos, hogy normális. Egyidősek vagyunk, én is ennyit híztam. Az étvágyam határtalan, csoda, hogy még nem jött fel több.

Boldog babavárást!

2008. okt. 25. 08:49
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
Szia. Rajtam pontosan 29 hetesen volt 6,5 kg. Aztán hirtelen megindult, most 37 hetes vagyok, és 12 kg plussznál járok. De nem érdekel, mert összességében így se sok.
2008. okt. 25. 08:55
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Én most vagyok 23 hetes és már a 12kg nál tartok! Pedig vékony a testalkatom :) Ti hogy csináltátok hogy csak ennyit híztatok? :)
2008. okt. 25. 09:00
 5/14 anonim ***** válasza:
51%
ÉN 24-25 HETES VAGYOK 10KG HIZTAM EDDIG
2008. okt. 25. 09:17
 6/14 anonim ***** válasza:
53%

Szia.Én eddig 11kg-ot híztam,talán már több nem is lesz :)

Nekem a védőnőm azt mondta havi szinten 1,5-2kg a normális...

Minden jót,boldog babavárást,39hetes kismama

2008. okt. 25. 09:21
 7/14 anonim ***** válasza:
51%
Teljesen ideális amennyit eddig híztál!Irigyellek is!Én 34 hetes vagyok és 16 kg híztam eddig!
2008. okt. 25. 09:23
 8/14 anonim ***** válasza:
34%

Ez tök változó és alkatfüggő, meg hogy a végén majd mennyit tudsz mozogni...

van aki az elején sokat a végén keveset szed fel, van aki fordítva.Aki nagyobb súllyal kezdi többnyire kevesebbet szed fel..

Ez a 6,5 kilo nem sok teljesen normális, kivéve, ha már eleve 100 fölött vagy.

2008. okt. 25. 09:27
 9/14 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszolónak igaza van abban, hogy minél nagyobb a kezdősúly, annál kevesebbet szed fel az ember terhesség alatt, illetve annál kevesebbet kellene felszedni. Aztán ez vagy összejön, vagy nem, nem erről szól a babavárás elsősorban.

Az normális, hogy eddig 6,5 kiló ment fel, de nagyon nehéz lenne megsaccolni, hogy mi lesz a terhesség végéig. Én a 35. hétben vagyok és már 15 kg-nál járok, baba előtt vékony voltam és cigiztem, amikor leraktam akkor ugrott fel öt kiló, ezzel együtt 20. hétre már tíz kilóval voltam több. Akkor biztos voltam benne, hogy harminc alatt nem állok meg, főleg, hogy nem ettem lényegesen többet, mint baba előtt, inkább kevesebbet mozogtam, mert állandóan fáradt voltam és álmos.

De lássunk csodát: az elmúlt 15 hétben viszont összesen öt kilót kaptam fel, pedig erre az időszakra jósolta a nagykönyv a legtöbb hízást, hozzáteszem, hogy semmit sem csinálok másképp, mint az első húsz hétben, a baba is szépen fejlődik, négy kiló felettire saccolják a születési súlyát.

Összegzésképpen én azt mondom neked, hogy ne izgulj a súlyod miatt egészen addig, amíg jól érzed magad, amíg a vérnyomásod rendben van, vagy a cukrod miatt nem kell diétázni, tehát amíg orvosilag nem indokolt. Ha több is jön fel, szülés és szoptatás után megszabadulhatunk a feleslegtől, ha igazán akarunk.

2008. okt. 25. 10:15
 10/14 anonim ***** válasza:
64%
Mennyi irigy ember van itt,aki kevesebbet hízik azt lepontozzák aki többet azt fel....érdekes :):)
2008. okt. 25. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!